SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Piknik Yerinde de Huzur Yok!..

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı piknik yerinde silahlı, bıçaklı kavgada 2 kişi silahla, 1 kişi bıçakla vurularak yaralandı..

Sıcakların artmasıyla birlikte hafta sonları ve özellikle de akşamları, vatandaşların “dinlenmek ve soluklanmak” için tercih ettiği Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park Fuar alanında önceki gece çıkan silahlı kavga, vatandaşlara büyük panik ve korku yaşattı.

Belirtilen alandaki lunaparkın yanında bulunan büfe önünde 21.00 sıralarında 24 yaşındaki F.K., 27 yaşındaki M.A., 30 yaşındaki K.Y., 24 yaşındaki S.B. ile karşı taraf oldukları bildirilen 36 yaşındaki B.K., 23 yaşındaki E.K. ve 32 yaşındaki F.K. adlı şahıslar arasında, “husumet” yüzünden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgacılardan B.K.’nın, üzerinde bulunan ve av tüfeği fişeği atan, bazuka diye de adlandırılan el yapımı tabancayla ateş ederek 24 yaşındaki F.K. ve M.A.’yı ayaklarından yaraladı. Olayda, K.Y. adlı şahsın ise bıçakla bacağından yaralandığı bildirildi.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra yakalanan 3 zanlıdan 36 yaşındaki B.K. adliyece tutuklandı.

ÖNLEMLER ARTMALI..
Bu arada, kent merkezine yakın olması nedeniyle halkın tercih ettiği Orduzu Pınarbaşı Mesiresi’nde, geçtiğimiz yıllarda ve son olarak önceki gece yaşanan olayların, oldukça yoğun bir kalabalığın bulunduğu bu bölgede yeterli güvenlik önlemi olmamasından kaynaklandığı öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız