SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pilav Günü Yapacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:03
Pilav Günü Yapacaklar
A- A+ PAYLAŞ
 
Battalgazi İmam Hatip Lisesi mezunlarının 2006 yılında başlattıkları Geleneksel Pilav Günü bu yılda yapılacak. 
 
Etkinliğin tertip komisyonu tarafından yapılan açıklama şöyle; 
 
"Etkinliğinin yedincisini 24 Haziran 2012 Pazar günü saat 17:00’de gerçekleştireceğiz. Battalgazi Kaymakamlığı’ndan almış olduğumuz izinle; 7. Geleneksel Pilav Günü’nü her yıl olduğu bu yıl da Battalgazi İmam Hatip Lisesi’nde düzenleyeceğiz. 24 Haziran Pazar Günü Saat 17:00’de başlayacak programımız; Kuran-ı Kerim tilaveti, mezun öğrenci ve okul müdürü konuşmasına müteakip protokol konuşmaları ile devam edecektir. “İmam-Hatip Liselerinin Dünü, Bugünü ve Yarını ile İmam-Hatipli Olmanın Önemi” konulu konuşmanın ardından ilahi, ezgi ve skeç gösterisiyle devam edecek program, katılımcılara etli pilav ikramı ile sona erecektir.
 
Programa tüm Battalgazi İmam Hatip Lisesi mezunları, mensupları ve sevenlerinin katılımını bekler, programın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ederiz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız