SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pilav Günü Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:06
Pilav Günü Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ
 
Yeşilyurt ilçesindeki İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensuplarının 23 Haziran Cumartesi günü "Geleneksel Pilav Günü" yapacakları duyuruldu. 
 
Etkinliğin saat 12.00'de başlayacağını söyleyen Tertip Komitesi Başkanı Av.Mehmet Erensoy, "1978 yılında açılan okulumuz o günden bugüne binlerce mezun vermiştir. Bu yıl 2.sini düzenleyeceğimiz ‘’geleneksel pilav günü’’ etkinliğini bundan sonra da geleneksel hale getirip devam ettireceğiz. Amacımız; aynı okulu,aynı sırayı paylaşan mezunları, imam hatip mensubu,sevenleri ile öğretmen ve öğrencilerini bir araya getirerek birbirlerini göremeyen arkadaşların bir nebze olsun eski anılarını tazelemelerini sağlamaktır. Pilav günümüze Malatya’nın önemli şahsiyetleri başta olmak üzere okulumuzda görev almış mümtaz şahsiyetleri davet ettik, geniş bir katılım bekliyoruz. Pilav gününde; Kuran-ı Kerim tilaveti,şiirler,ilahiler,marşlar, mehter takımından oluşan muhteşem bir program hazırladık.Ayrıca mezun öğrencileri bekleyen sürprizler vardır. Yeşilyurt İmam Hatip Lisesi mezunlarını, mensuplarını, sevenlerini ve emeği geçen herkesi bekliyoruz. " ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız