SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pilav Gününde Buluştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:08:23
Pilav Gününde Buluştular
A- A+ PAYLAŞ
Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları, 2. Geleneksel Pilav Günü’nde bir araya geldi. 
 
Okul bahçesinde düzenlenen pilav gününe; AKP Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Cemal Akın ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya eski Milletvekili İhsan Koca, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, yargı mensupları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile imam hatip lisesi mezunları katıldı.
 
Pilav gününde konuşan Milletvekili Cemal Akın, "İmam hatiplerle uğraşanlar, bu mekteplerin imkanlarını sınırlamaya çalışanlar, bu mektepleri itibarsızlaştırmaya çalışanlar, itibarsız hale gelmişlerdir. Bu mekteplerin temelinde dua vardır" dedi.
 
Milletvekili Ömer Faruk Öz, 10 yıllık iktidarı döneminde AK Parti’nin eğitim alanında birçok hizmete imza attığını kaydederek, "Sosyal devletin eğitim alanında yapması gereken çalışmaların hepsini yaptık. Bize oy veren vatandaşımız, bizden inandığı değerlere bağlı, manevi şahsiyeti yüksek nesiller yetiştirmemizi bekliyor. İşte 4+4+4 bunun için çıktı" diye konuştu.
 
Milletvekili Mustafa Şahin, "İmam hatipler, yer yer kesintiye uğratılmaya çalışıldı. Ama siz ne yaparsanız yapın altın altındır" derken, Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, imam hatip okullarının son yıllarda iyi bir konuma geldiğini, kat sayı farkının ortadan kalkmasıyla da gözde okullardan olduğunu ifade etti. Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bünyamin Bulut da, imam hatip lisesinin büyük bir aile olduğunu söyledi.
 
Pilav Günü Tertip Komitesi Başkanı Avukat Mehmet Erensoy ise, imam hatiplerin bir vizyon temsili görevi üstlendiğini belirterek, "İmam hatipler, her zaman toplumun önünde bulunan yapısıyla örnektir. Bu okullar birer ekoldür" şeklinde konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından ilahi ve şiirler eşliğinde katılımcılara pilav ikramında bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız