SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Piliç Yiyip Kuş Gribi Olan Yok!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki büyük tavuk işletmeleri yetkilileri, basın toplantısı düzenleyip, entegre ürünü tavuk ve yumurtaların rahatlıkla tüketilebileceğini belirtti.

Malatya Aktif İşadamları Derneği'nde basın toplantısı düzenleyen iki özel tavukçuluk işletmesinin yetkilileri Muzaffer Erşan ile İsmail Uruç, kuş gribinden dolayı sektörün büyük zarara uğradığını dile getirdi. Muzaffer Erşan, "Bugüne kadar dünya üzerinde hiçbir insanın piliç eti yiyerek kuş gribine yakalanmadığı, Dünya Sağlık Örgütü tarafından açıklanmıştır" dedi.

Entegre tesislerde her türlü hastalığa karşı en üst seviyede güvenlik önlemi alınarak üretim yapıldığına dikkat çeken Erşan, "Bununla beraber, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından sürekli denetlenen, ruhsatlı ve ISO 9001-2000 kalite güvence belgesine sahibiz. Vatandaşlar entegre tesislerde üretilen piliç eti ve ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız