SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helikopter Kazası Kurbanları İçin Tören

0
Güncellendi - 2016-07-07 02:10:20
Helikopter Kazası Kurbanları İçin Tören
A- A+ PAYLAŞ

Giresun'un Alucra ilçesi Tohumluk Yaylası'nda  ormanlık alana düşen askeri helikopterde hayatını kaybeden 7 kişi Giresun-Ordu Havalanı'nda düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketlerine gönderildi.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Giresun İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, helikopter pilotu yüzbaşı Hilmi Özer, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun eşi Nuran ve kızı Berrin Doğru, Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan'ın eşi Didem Bayhan ve Ast. Uzman çavuş Adem Kara'nın eşi Sema Kara için bugün Giresun-Ordu Havaalanı'nda tören düzenledi. Törene Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi ile kuvvet komutanları, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Nurettin Canikli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Giresun, Trabzon ve Ordu valileri, Giresun ve Ordu Belediye başkanları, AKP ve CHP milletvekilleri ile şehit yakınları ve askeri personel katıldı. Törende Giresun İl Müftüsü Necati Oral dua yaptırırken, törenin ardından şehit cenazeleri törenle memleketlerine gönderildi.

YARBAYIN CENAZESİ UÇAKLA MALATYA'YA GETİRİLDİ

Giresun’un Alucra ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Hilmi Özer'in (42) cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Giresun'un Alucra ve Gümüşhane'nin Kozağaç jandarma karakollarındaki personeli ziyaret eden askeri personeli ile ailesini taşıyan helikopterin akşam Alucra ilçesine bağlı Tohumluk Köyü yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Hilmi Özer'in cenazesi, Giresun'da düzenlenen resmi töreninin ardından havayoluyla Malatya'ya, ardından helikopterle memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine getirildi.

Şehit Pilot Yarbay Özer için ilçenin Gariplik Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, askerlerin omzunda camiye getirilirken babası Cuma ve annesi Fatma ile çocukları ayakta durmakta güçlük çekti. Cenaze töreninde şehidin pilotun en büyük oğlu Tuğrahan sağlık görevlileri kontrolünde törene katıldı.

Evli ve 3 erkek çocuk babası Özer'in cenazesi, İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla Gariplik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene; şehidin babası Cuma, annesi Fatma, eşi Türkan Tan, kardeşleri, yakınları, çocukları Tuğrahan (15), Alper (12) ve Ahmet (7), Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AKP Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, Uğur Dilipak, İmran Kılıç, İlker Çitil ve Nursel Reyhanlıoğlu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Garnizon Komutanı Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile vatandaşlar katıldı.

Giresun, Kahramanmaraş, iha

GİRESUN'UN ALUCRA İLÇESİ TOHUMLUK YAYLASI'NDA DÜŞEN ASKERİ HELİKOPTERDE HAYATINI KAYBEDEN 7 KİŞİ İÇİN ORDU-GİRESUN HAVAALANI'NDA TÖREN DÜZENLENDİ. CENAZELER, TÖRENİN ARDINDAN ASKERİ UÇAKLA MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ. (CANDEMİR SARI - GÖKMEN ŞAHİN - OZAN KÖSE/GİRESUN-İHA)

 

GİRESUN’UN ALUCRA İLÇESİNDE HELİKOPTERİN DÜŞMESİ SONUCU ŞEHİT OLAN JANDARMA PİLOT YARBAY HİLMİ ÖZER'İN (42) CENAZESİ, MEMLEKETİ KAHRAMANMARAŞ'IN ELBİSTAN İLÇESİNDE TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. (MUHAMMET ÖZER - MURAT SÜRÜCÜ/KAHRAMANMARAŞ-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız