SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pilotlar İyi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 7. Ana Jet Üssü'ne ait F-4 askeri uçağın düşmesi sonucunda uçaktan son anda paraşütle atlayarak kurtulan bir yüzbaşı ile bir teğmenin Malatya Askeri Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Yazıhan ilçesine bağlı Mısırdere köyünde yerleşim alanlarına uzak bir mesafede boş tarlaya düşen uçağın enkazındaki yangın saatlerce sürdü. Patlama olabileceği ihtimali nedeniyle bölgeye görevliler dışında kimse yaklaştırılmadı. Uçağın enkazından yükselen dumanlar uzak mesafede de görünebildi.

Pilotların henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı düşmekte olan uçaktan son anda paraşütle atladıkları ve olay yerine giden askeri helikopterle alınarak Malatya Askeri Hastanesi'ne getirildikleri belirtildi. Askeri uçağın yerleşim yerine uzak bir şekilde boş bir tarlaya düşmesi ile bir facianın önüne geçildi.

Uçağın, eğitim uçuşu sonrasında düştüğü bölgeye çok yakın bir mesafede olan 7.Ana Jet Üssü'nü dönmekte olduğu öğrenildi.

Öte yandan, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Askeri Hastanesi'ne giderek düşen uçağın pilotları olan Yüzbaşı ile Teğmeni ziyaret etti. Geçmiş olsun temennisinde bulunan Çalık, pilotların sağlık durumlarının son derece iyi olduğunu belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız