SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pınarbaşı Böyle Olacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılacak olan Turgut Özal Tabiat Parkı'nın tanıtımı yapıldı. Turgut Özal Tabiat Parkı'nın yapımına bu yıl başlanacağı ve ödeneğe göre tamamlanacağı belirtildi.

Vali Ulvi Saran, Orduzu Pınarbaşı'nda 380 dönüm alana kurulacak olan Turgut Özal Tabiat Parkı'nda lokanta, kafeler, sportif etkinliklerin yapılacağı alanlar, şelale, ağaç müzesi, yürüyüş alanları, park ve bahçeler, sera, tırmanma platformu, su kanalları, atların gezinti yapacağı güzergah, köprüler gibi alanların bulunacağını bildirdi.

Projede, beton ünitelerine mümkün olduğu kadar yer verilmeyeceğini söyleyen Vali Saran, genelde taş ve ahşap yapıların kullanılacağını vurguladı.

Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nde görevli Orman Endüstri Yüksek Mühendisi Abdullah Koç ise verdiği bilgide, Turgut Özal Tabiat Parkı'na ilk etapta İl Özel İdare Müdürlüğü'ne 450 bin TL, Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'ne de 493 bin TL ödenek gönderildiğini belirtip, 3 Ocak 2011'de bakanlıkça onaylanan Turgut Özal Tabiat Parkı'nın yapı ve tesislerinin 6 milyon TL civarına ve tamamının da 10 milyon TL civarına mal olmasını tahmin ettiklerini kaydetti.

TASARIM FOTOLARI: Tabiat Parkı tamamlandığında oluşacak görüntüler..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız