SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pırıl Pırıl Bir Yönetim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:52:27
A- A+ PAYLAŞ

TFF Malatya Bölge Müdürü, MASKF ve Saha Komiserleri Derneği, göreve yeni başlayan Malatya İl Hakem Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Futbol Temsilcisi Kahraman Fırat, Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa, Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menevşe, TFFHGD Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak, Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, MASKF ve Saha Komiserleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Ziyarette konuşan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Eserdi, hakemlerin çok fazla şansa ve dostluğa ihtiyacı olduğunu kaydederek, “Biz her zaman sizlerle birlikte ve yanınızdayız. Hakemlerimiz adalet dağıttığı için görevleri biraz daha zor. Sizlere bu anlamda başarılar diliyoruz. Bizlerde her anlamda yanınızda olacağız” dedi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ise, MASKF olarak hakem kurulu ve derneği ile birlikte iyi ilişkiler kurarak, Malatya amatör sporuna hizmet ettiklerini belirtti.

Malatya amatörüne hizmet etmeyi bir amaç olarak gördüklerini vurgulayan Özdemir, yeni göreve gelen İl Hakem Kuruluyla birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menevşe, İl Hakem Kurulu yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek, “Pırıl pırıl bir komite ve pırıl pırıl bir yönetim oluştu” dedi.

Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Futbol Temsilcisi Kahraman Fırat da, İl Hakem Kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

TFFHGD Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak ise, “Türkiye’nin en genç İl Hakem Kurulu ve biz genç hakemler olarak hep birlikte çalışacağız. İnşallah hep birlikte başarılı olacağız” diye konuştu.

Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz de, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimiz Malatya için çalışıyoruz. Malatya amatörünün birlik, beraberliği ve daha iyi yerlere gelmesi için önemli bir destek var. Bundan sonrada bu desteğin artarak, devam edeceği inancındayım. Hepimiz Malatya için çalışıyoruz. Hepimiz ne kadar taşın altına elimizi koyarsak, taş o kadar hafifleyecektir. Biz bu noktada üzerimize düşen görevleri yapıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız