SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pırıl Pırıl Malatya'mız Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:19:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, "Bizim siyasi anlayışımızda hizmet vardır" dedi.

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İnönü Mahallesi'nde toplantı düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, "30 Mart yerel seçimlerinde sandıkları boş bırakmayalım. Görevli kardeşlerim zaten sandıkların başındalar. Siz değerli seçmenlerimin hasta ve yaşlılar dışında ki vatandaşlarımızın hepsinin oy kullanması gereklidir. Oyunu kullandıktan sonra ben eve gideyim demesinler. Akşam oy sayımı bitinceye kadar, torbalar adliyeye gidinceye kadar, sandıkları boş bırakmayalım. Böylelikle oylarımıza sahip olmuş olacağız. Sandık da türlü türlü oyun kuranlara fırsat vermemiş olacağız” dedi.

"GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ"

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, güçlerini milletten aldıklarını ifade ederek, "Sizin bize bu sahiplenmişliğin bizim sorumluluklarımızı artırıyor. Ve inşallah 30 Mart’ta iki üç günümüz kaldı. 31 Mart’la birlikte Malatya Büyükşehir olarak yoluna devam edecek. Artık İnönü Mahallemiz kararını vermiş. Fahri Kayahan Mahallesi kararını vermiş. Yeşilyurt kararını vermiş. Malatya kararını vermiş. İnşallah Malatya’mız 30 Mart tarihinde sandığa gidecek. Ve sandıkları aklaştıracağız. Sayın Başbakanımız milletin gücünden başka hiçbir güce sırtını dayanmadı. Ve hep bizi millet getirdi. Ve biz sadece milletin oyuna bakarız dedi. 30 Mart’ta milletin oylarıyla oynayanlar olacak. O konuda uyanık olmamız gerekiyor. Oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah bu oylarımızla bütün oyunları bozmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

"MALATYA, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ"

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, Malatya'nın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Çakır, siyasi anlayışlarında hizmet olduğunu kaydederek, "Bizim siyasi anlayışımızda hizmet vardır. İnsan odaklı hizmet vardır. Şehirlerimiz, Mahallelerimizin gelişmesi vardır. Hanımlarımıza yönelik, çocuklarımıza yönelik, gençlerimize yönelik, yaşlılarımıza ve emeklilerimize yönelik çalışmalarımız vardır. Engellilere yönelik projemiz vardır. Bunları paylaşmamız lazım. Bu beş yıl içerisinde gerçekten yoğun bir tempoyla çalıştık. Malatya’nın her tarafında büyük bir değişim görürsünüz. Kalkınmayı görürsünüz. Özellikle bu on yılda AK Parti belediyeciliğin kurmuş olduğu şehircilik hizmetini görebilirsiniz. Ama bunu içinde yaşadığımız için fark edemeyebiliriz. Dışarıdan gelen akrabalarımız, arkadaşlarımız varsa onlar Malatya’da büyük değişimi fark edebilirler. Dolayısıyla hizmet anlamında Malatya’da çok şey değişti. Bu bölgelerimize baktığımız zaman İstasyon Caddesini yeniledik. Kömür Tevzi Mahallesini yeniledik. Burada ki caddemiz bitirildi. Parklarımız yapıldı. Çok amaçlı tesislerimiz yapıldı. Bütün cadde sokaklarımız yapıldı. Şuanda İnönü Mahallemiz Malatya’nın en güzel, en nezih mahallelerinden birisi haline geldi. Dikkat ettiyseniz beş yıl içerisinde hangi bölgeye bakarsanız. Hangi mahalleye bakarsanız, pırıl pırıl bir Malatya’mız oldu. Yaşanabilecek bir mahallemiz oldu. Sadece bunlar değil. Hastanemiz yapıldı. İnşallah önümüzde ki birkaç ay içerisinde hastanenin arkasında ki yolu da açacağız. Dolayısıyla bu bölgede projelerimizde bir tanesi de eski Devlet Demir Yolları’nın arazisinin bir kısmını dönüşüme tabi tutacağız. Esenliğimiz burada güzel bir inşaat yaptı. Bu mahallemiz daha da gelişecek. Ve nezih, yaşanabilir bir mahalle oluşacak” diye konuştu.

"BİZ YAPTIKLARIMIZLA ÖVÜNÜYORUZ"

AKPMalatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci,  daima milletin iradesine sahip çıktıklarını belirterek, "Bizler daima millet dedik. Ve milletin gücüne inandık. Milletin önünden başkasına da eğilmedik. Milletten başkasına da bugüne kadar hesap vermedik. Vermeyeceğiz. Gerçekten millet şunu görmeli göstermelisiniz. AK Parti iktidara gelmeden önce bugün yönetime talip olanlar. Yerelde ki iktidara talip olanlar. Buralarda hizmet yaptı. Hükümette bulundu, iş başında bulundu. Ve onlara sormalısınız? Sizler kaç tane üniversite yaptınız? Ben size söyleyeyim yetmiş altı tane üniversite yaptılar. AK Parti iktidara geldiğinde yüz tane üniversite yapı. Bizden önceki iktidarlar Türkiye’ye yirmi altı tane havalimanı yaptı. Biz iktidara geldiğimizde on yılda yirmi altı tane daha yaptık. Yani bugüne kadar seksen yıllık cumhuriyet tarihine on yılda ki rekoru kırarak yirmi altı tane daha yapıp elli ikiye çıkardık” ifadelerini kullandı. 

"MİLLETİMİZ ASLANLAR GİBİ AK PARTİ'YE SAHİP ÇIKACAK"

Milletvekili Cemal Akın, milletin AKP'ye yine sahip çıkacağını belirterek, "Sizlerinizin heyecanı bunu gösteriyor. Sandıkları patlatacağız. Ancak oylarımıza sahip çıkmamız lazım. Adliyeye sandıklar teslim edilinceye kadar, seçim torbalarını teslim edinceye kadar, takip ettiğimiz takdirde Malatya’da on üç artı bir ilçelerimizi ve büyükşehrimizi kazanacağımız kanaatindeyim. Hem Türkiye’nin imar ve ihyasıyla ilgili anlattıklarımız var. Yaptığı hizmetler var. Hem de manevi iklim noktasında yapmış olduğu hizmetler var” dedi.

Milletvekili Öznur Çalık ise, “AK partiye aslanlar gibi sahip çıkacak. Ve diyorum ki Yeşilyurt’ta Allah nasip ederse Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Belediye Başkanı olacak. Ve durmak yok yola devam diyecek” diye konuştu.

ESNAF GEZİSİ..

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'nın her noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, büyükşehirle birlikte çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. 

Çakır, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ziyaret etti. esnafları tek tek gezen Çakır, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. Çakır, pazara gelen çocuklara oyuncak hediye etti.

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, esnaflarla bir araya gelerek, talep ve önerileri dinlediklerini söyledi. 

Çakır, Malatya'da  5 yılda kalkınma hamlesini başlattıklarını ifade ederek, hizmetlerin bundan sonraki süreçte artarak süreceğini dile getirdi. 

"MALATYA'YA YAKIŞAN SONUÇ ÇIKACAK"

Öte yandan Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 30 Mart'ta Malatya'ya yakışan bir sonucun ortaya çıkacağını söyledi. 

Gürkan, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gürkan, sorun ve istekleri dinledi. 

Ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Gürkan, "Şimdiye kadar gezdiğimiz iş yerlerinde, gezdiğimiz mahalle toplantılarında, gittiğimiz sivil toplum örgütlerine, meslek örgütlerine, sendikalarda hakikaten inanılmaz bir teveccühle karşılaştık. Ve Malatyalı hakikaten, gerçekten 6 Mart’ta eğilimini belirledi. Sayın Başbakanımızı Belediye Meydanında karşılamasıyla fikrini beyan etti. Ben inanıyorum ki 30 Mart’ta da Malatya’ya yakışır, yaraşır bir sonuç ortaya çıkacak" dedi. 

"HERKESİN SANDIĞA GİTMESİNİ İSTİYORUZ"

Gürkan, vatandaşların mutlaka sandık başına giderek, oylarını kullanmasını beklediklerini ifade ederek, "Tabi burada şunu ifade etmekte yarar görüyorum; özellikle 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde tüm vatandaşlarımızın imtina etmeden muhakkak sandık başına giderek oyunu kullanması noktasında gayret göstermesi lazım. Oyunu kullanmakla yetinmeyip orada oy sayım işlemi yapılıp, tutanaklara bağlanıp, ta ki adliyeye sandıkların teslimi yapılıncaya kadar o sürecide yakinen takip etme noktasında gerekli hassasiyeti göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Hemşerilerimin de bu konuda hassasiyet göstereceklerini kanaatindeyim. Tekrar şunu ifade edeyim özellikle bu seçim döneminde geçirdiğimiz süreç, hakikaten demokratik bir yarıştı. Neticede biz seçimleri demokrasinin bayramı olarak algılarız. Ve bu şekilde değerlendiririz. Bir bayram havası içerisinde ve bir bayram coşkusu içerisinde değerlendiririz. İş yerlerini gezmemizde insanların karşılamaları, ikramlarıyla ilgili tutum ve davranışlarıyla ilgili hakikaten bir bayram ziyareti yapmış gibi demokrasi şölenini bize yaşattılar. Tüm iş hemşerilerimize tüm işverenlerimize bu anlamda teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerin başta Malatya’mıza, Battalgazi’mize ve ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ve tekrar Malatyalı hemşerilerime şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız