SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Pislikçi' Çarptı!

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Caddesi’nde yaşlı bir şahıs, “pislikçilik” denilen yöntemle hırsızlık yapan yankesicinin hedefi oldu. Polis, yankesiciyi belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Olay Sivas Caddesi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 74 yaşındaki A.D., polise başvurarak, caddede yürürken, yanına gelen 35-40 yaşlarındaki şahsın, “Amca senin kazağının üzerini kuş pisletmiş” diyerek temizlemeye çalıştığını, daha sonra pantolonuna da bulaştığını söyleyerek kazağını çıkartmasını istediğini, kendisinin kazağını çıkaracağı sırada şahsın yanından ayrıldığını, kısa bir süre sonra arka cebindeki nüfus cüzdanı ve 280 lira para olan cüzdanının çalındığını fark ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Bu arada, Salköprü Mahallesi’ndeki camiye öğle namazı kılmaya giden 69 yaşındaki H.H.Ö. adlı şahıs, ceketini caminin içerisindeki askıya astıktan sonra, namazını kıldı ve askıya astığı ceketini bulamadı. H.H.Ö., ceketinin cebinde 10 bin liralık senet, cep telefonu, 2 banka cüzdanı ile kimliğinin bulunduğunu bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız