SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pitbull Besleyene 23 Bin TL Ceza

0
Güncellendi - 2019-09-18 00:19:25
Pitbull Besleyene 23 Bin TL Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Tehlikeli köpek ırkları arasında yer alan "pitbull" besleyen kişiye 23 bin 406 lira ceza yazıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, görevliler, S.U'nun Van'ın İpekyolu ilçesi Hafiziye Mahallesi'nde tehlikeli köpek ırkı beslediği yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

S.U'nun söz konusu mahalledeki evine giden görevliler, pitbull cinsi bir köpek ile 2 yavrusuna el koydu.

Görevlilerce, S.U'ya tehlikeli köpek beslediği gerekçesiyle 23 bin 406 lira da ceza kesildi.

Bu arada, Malatya'da da yıllar önce, Valilikçe Pitbull köpek beslenmesinin yasaklanmasına rağmen, bu konuda herhangi bir denetim yapılmaması yüzünden, birçok kişinin bu tür köpek beslediği belirtiliyor. Bu köpeklerini zaman zaman gezdirmek amacıyla parklara ve caddelere çıkaranlar yüzünden, korkan ürken vatandaşlarca polise sık sık ihbarlar yapılıyor. Pitbull köpek saldırılarına da zaman zaman rastlanıyor.

Van, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Serkan (4 yıl önce)
    Cok dogru bir karar, Malatya'dada yürülüge girmesini en kisa zamanda isteriz. Bu saldirgan köpek cinsini parklarda caddelerde gezdirmek bilhasa cocuklar icin cok tehlikeli. Umarim aci bir hadise yasanmada en kisa zamanda bu yasak Malatya'mizdada yürülüge girer.
    0
    0
    Yanıtla