SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pivot Santrfora İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2016-12-23 16:37:53
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “İkinci yarı daha üretken ve daha iyi bir futbol oynayacağız” dedi.

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programına katılan tecrübeli teknik adam, transferle ilgili müjdeyi verdi.

Buz, pivot santrafor transfer edeceklerini kaydederek, “Takviyelerimiz olacak. Oyun sıkıştığında oyunu açma sıkıntılarımız devam ediyor. Bu anlarda oyunu çözebilen futbolculara ihtiyacımız var. İkinci yarı daha üretken ve daha iyi bir futbol oynayacağız. Pivot santrafor ihtiyacımız var. Devre arası transferlerinin direkt katkı sonuçlu ve nokta olması gerek. İsim veremeyeceğim” diye konuştu.

“ÇOK ÇETİN BİR LİGDEYİZ”

TFF 1. Ligle ilgili de değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

“Lige çok iyi başladık. 5'te 5 yaptık. Cezalı arkadaşlarımız varken, kadro derinliğimizde sıkıntılar oldu. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, Göztepe ve Altınordu maçları dışında. Bazen gol yollarında sıkıntı yaşadık. Son hafta Adana Demirspor'a karşı içerde 1-0 öndeyken, bir kontradan gol yedik ve maç 1-1 sona erdi. Genel olarak baktığımız zaman 15 müsabakada 27 puan topladık. Yarışın içindeyiz. 1 puan önümüzde Göztepe var, Sivasspor ile aynı puandayız, arkamızda ise Eskişehir ve Boluspor var. Yeni Malatyaspor lig başlamadan evvel buralarda bekleniyor muydu, bu bir soru işareti. Yarışın içinde olmamız önemli. Süper Lig’e çıkma yarışında biz de olacağız. Adana Demirspor'un 10 puan önündeyiz. Çok çetin bir ligdeyiz ve seyircilerimiz de bize destek oluyorlar. Sezon başı favori gösterilen takımların çoğunun önündeyiz, puanlar ortada.”

“BİZDE ÇOK PUAN KAZANMAYI İSTERDİK”

Buz, hedeflerinde hiçbir sapa olmadığını ifade etti.

Tecrübeli teknik adam, “Biz bu periyodu geçirmeseydik 40 puanda olurduk. Her maç kazanamayız, biz Real Madrid veya Barcelona değiliz. Böyle dönemler yaşayabiliriz, daha önümüzde 19 maç var. Değerlendirmeleri genel yapmak gerekiyor, bizde isterdik daha çok puan kazanmayı” diye konuştu.

Radyospor- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • aalli cano (7 yıl önce)
    irfan hoca ya güvenin. bu takım küme düşer gözüyle bakılıyordu şimdi kafaya oynuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    4 direkt adam lazim kaleci, oyunu iyi okuyan ayagi duzgun defans, oyunun yonunu degistirebien orta saha ve dediginiz gibi pivot forvet
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (7 yıl önce)
    Her defasın da lig başın da burayı bekleyen varmıydı diyorsun hocam tamam eyvallah da rabbim önüne böyle bir fikstür verdi Urfa maçında Urfa nın kalecisi gibi bir şans verdi iyisi ile kötüsü ile geldik buralara peki o kadar şans sizden yana oldu da siz neden şans a doğru adım atmadınız , bazı maçlarda hoca olarak oyuna etki edecek hamleler yaptınız mı buda benden sana bir soru işareti
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Umut Nayir bizi satıp gitmeseydi şu an başka bir noktada olabilirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA YARALI (7 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    UMUT NAYIR I AMMA HAVAYA SOKTUNUZ. SANKİ ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU ? FUTBOLDAN ANLAMAYAN TARAFTARLAR SİZİ !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    G.Antep B.B den M. Kojic iyi okur bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Galatasaray da umut Gündoğan, Endogan adili, Jem Karacan, Salih dursun toplamda 3,5 milyon euro diye istenmiyor bunlar kaliteli futbolcular ve gençler bunlara takımın pazarlık yapması iyi olur, ve takımı süper lige doğrudan taşırlar iyi ayaklar, yönetimin düşünmesi gerek süper lige çıkınca paralarını fazlasıyla kasaya koyacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Hocam çok acil ÇALIŞMALAR başlatılması ilk yarı bitti acil en az 4 nokta transfer lazım lütfen çalışmalar başlasın
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (7 yıl önce)
    mersindeki pedriel tam bize lazım olan tarzda bir forvet
    0
    0
    Yanıtla
  • SEDAT OLMAZMI ACABA
    0
    0
    Yanıtla