SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Piyango Bu..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da menopoza giren 43 yaşındaki kadın, 10 yıllık evliliği süresince ilk bebeğine kavuştu. Yılbaşı öncesi doğum sürpriziyle sevinen çift, en büyük ikramiyenin kendilerine vurduğunu söyledi.

Malatya Devlet Hastanesi Kadın ve Doğum Uzmanı Dr. Muzaffer Altay, "Hastamız 43 yaşında, 10 yıllık evli ve çocukları olmamış. Başka kliniklerde menopoz tedavisi gördüğünü ifade ederek, bir sonuç alamaması üzerine bizim polikliniğimize müracaat etti. Hastayı kontrol ettiğimizde menopoz olduğundan şüphe ettik. Tahlil ve tetkiklerini yaptık. Annenin 39 haftalık hamile olduğunu gördük" şeklinde konuştu.

"Her bebek kıymetlidir, ancak bu bebek daha kıymetlidir" diyen Dr. Altay, "Sezaryenle doğumu gerçekleştirdik. Anne ve bebeğin durumu gayet iyi. Diyebiliriz ki, yılbaşı piyangosu zamanından önce Malatya'ya çıktı" ifadelerini kullandı.

Menopoz tedavisi görürken 10 yıl sonra sürpriz şekilde bir erkek evlat dünyaya getiren anne Gülay Şahin ise, evlendikten 10 yıl sonra ilk kez bebek sahibi olmasından dolayı heyecanlı olduğunu ve ne diyeceğini bilmediğini ifade ederek, yıllar sonra umutsuz bir haldeyken bebeğe kavuşmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Şoförlük yapan 46 yaşındaki baba Hüseyin Şahin de, "Çok hastane ve doktorlara gittik. Bize menopoz dediler, çocuk olmaz dediler. Şimdi de, doktor beyin dediği gibi, milli piyangonun en büyük ikramiyesi bize çıkmış gibi sevindik" dedi. Şahin, doktor Muzaffer Altay ve hastane personeline teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız