SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pizza Kuryesini Soydular

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:53
Pizza Kuryesini Soydular
A- A+ PAYLAŞ

Telefonla pizza siparişi veren 2 şahıs, siparişi teslime gelen pizzacıyı soydukları, pizza ve sipariş sepetini aldıkları gerekçesiyle yakalandılar ve mahkemece tutuklandılar.

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"27.02.2015 tarihinde Cemal Gürsel Mahallesinde meydana gelen olayda; bir fastfood dükkânında çalışan H.B isimli şahıs 30 TL tutarındaki (2 adet pizza ve 1 kola) siparişi teslim etmek amacıyla belirtilen adrese gidilmiştir. Adresteki şüpheli M.K. ve E.T. isimli şahıslar tarafından müşteki H.B. isimli şahıstan para istedikleri ancak müşteki şahsın para vermemesi üzerine şüphelilerden E.T isimli şahıs bıçak teşhirinde bulunarak müştekiye ait motosikletin arkasında bulunan özel sipariş sepetini ve içerisinde bulunan pizzaları alarak olay yerinden uzaklaşmışlardır.

Ayrıca şüpheli şahısların yakın bir mesafede bulunan F.V. isimli şahsın ikametinin camını kırdıkları anlaşılmıştır. Şüpheliler kısa bir süre sonra iki adet bıçakla yakalanmış, olay yerine yakın bir yerde çalının pizza sepeti de bulunmuştur.

Şüpheli şahıslar 28.02.2015 tarihinde çıkarılmış oldukları Adli Merciler tarafından tutuklanarak İlimiz cezaevine teslim edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız