SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'PKK İşbirlikçi ve Taşeron'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bakın AK Parti'den kurtulma pahasına, Sayın başbakandan kurtulma pahasına İsrail'in eteğine yapışan siyasetçiler ve medya var" dedi.

AKP İl Başkanlığı'nda her hafta geleneksel olarak düzenlenen halk gününe nöbetçi milletvekili olarak TBMM İdare Amiri ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz katıldı.

Öz burada yaptığı konuşmasında, "Terör dünyanın her yerinde sadece hükümet ve silahlı kuvvetlerin mücadelesi ile sonuç alınmış bir bela değildir. Terörün çok farklı beklentileri var. PKK denen terör örgütü Kürt kökenli vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında çıktıklarını iddia ettiler. Askerlerimizin şehit olmasına neden oldular. 30 yıldır o bölgede binlerce insanın hayatını kaybetmesine vesile oldular. O bölgede yaşayan on binlerce insanın evini, barkını terk etmesine vesile oldular. Ama hiç bir sorunu çözemediler. Çünkü PKK denen terör örgütü, bu ülkede Kürtlerin sorununu çözmek için kurulmuş bir örgüt değil, bu ülkede Kürt sorunu varmış diyerek, bu konuyu istismar ederek bu konuda nemalanmak isteyen işbirlikçi ve yabancıların taşeronluğunu yapmıştır. PKK, Kürtlerin temsilcisi değil, birilerinin taşeronudur. Bu ülkenin büyümesini ve kalkınmasını istemeyen içerdeki ve dışarıdaki güçlerin talepleri doğrultusunda eylemler yapıyor. Demokratik açılım meyvelerini vermeye başladı. PKK'nın bölgedeki insanları istismar edeceği elinde oyuncağı kalmadı. Terör örgütü son çırpınışlarını yapıyor. Terörle mücadelede sadece AK Parti siyasi risk almıştır. PKK artık bölge insanını istismar edemeyeceğini anladı" ifadelerini kaydetti.

İSRAİL İÇİN MUHALEFETE AĞIR ELEŞTİRİ
Türkiye ile İsrail arasındaki gerginliği de değerlendiren TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bakın AK Parti'den kurtulma pahasına, Sayın başbakandan kurtulma pahasına İsrail'in eteğine yapışan siyasetçiler ve medya var. Gazze'de İsrail'in saldırısı sırasında 'öldük, bittik' gibi bir sürü tantana yapanlar, şuanda baktılar ki, İsrail dize geldi" ifadelerini kaydetti.

MALATYA KONULARI..
Öz, Malatya'da yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vererek, dondan zarar gören kayısı üreticilerine 25 Temmuz'dan sonra ödeme yapılacağını ifade etti.

Öz, "Erkenek Tünelini ihalesi yapıldı, değerlendirme aşamasında. Reşadiye Geçidi, 1-2 ay içinde tamamlanmış olacak. Beylerderesi viyadüğünde sorun yok, inşaat çalışmaları devam ediyor. Malatya-Darende arasındaki yol çalışmalarında sorun yok, proje devam ediyor. Karahan Tüneli hızlı bir şekilde devam ediyor. Havaalanı yolu yakın bir zamanda bitecek. Havaalanı terminali en geç Ağustos ayı sonunda tamamlanmış olacak. Alt geçitlerin üzerinin kapatılması için gerekli olan izni aldık. Yaklaşık 300 metrelik alan kapalı olacak" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız