SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"PKK Kürtlere Zulmediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:11:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kaynarca Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısında vatandaşlarla buluştu. Şahin’in hedefinde ise eli kanlı terör örgütü PKK vardı. 

Yeşilyurt İlçesine bağlı Kaynarca Mahallesi’nde gerçekleştirilen ev toplantısına Milletvekili Mustafa Şahin’in yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve partililer de katıldı.

Burada konuşan Milletvekili Şahin’in hedefinde, son günlerde alçakça saldırılarla gündeme gelen eli kanlı terör örgütü PKK vardı. Ülkede her kesimden insanların birçok sıkıntı çektiğini dile getiren Şahin, “Alevi’si de, Sünnisi de, Kürdü de, Türk’ü de çok sıkıntı çekti” dedi.

Zamanında Güneydoğu ve Anadolu’ya hizmet götürülmediği için PKK terör örgütünün bölgede üstünlük sağlamaya uğraştığını söyleyen Şahin, “Orada yaşayan bizim Kürtler vatandaşlarımız adına onların haklarını savunduklarını iddia ederek ortaya çıktılar. Ama bugün biz 13 yıllık iktidarımız süresinde oralara yol götürdük, sağlık hizmetleri götürdük, oralara barajları götürdük. Oralarda Kürtçe konuşmayı serbest ettik. Yani engellilerin tümünü ortadan kaldırdık” diye konuştu.

Türkiye’de yaşayan her vatandaşın birinci sınıf insanca yaşaması için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini ifade eden Şahin, “Ama bugün ne yapıyor bu lanet örgüt. Yine bu hizmetlerin gitmemesi, bölgedeki insanları hizmetle buluşturmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. İnsan haklarının ihlal edildiği her yerde dik duran parti biz olduk. Bu hakların tümünü biz buralara verdik, bundan kim rahatsızlık duyuyor. O insanları istismar eden çeteler ahlaksızca o bölgedeki Kürtlerin haklarını savunduklarını söyleyen terör örgütleri barajlara giden araçları yakıyorlar, o yollarda giden insan insanları tehdit ediyorlar” dedi.

PKK’nın bölgede Kürtlere zulüm ettiğini kaydeden Şahin, 12-13 yaşındaki çocukların zorla dağlara çıkarıldığını ve istismar edildiğini söyledi. Kürtlerin haklarını savunduklarını iddia eden PKK’nın küçük kız çocuklarını zorla dağa götürdüğünü ve kendi emelleri doğrultusunda ahlaksızca kullandıklarını ifade eden Şahin, “O bölgedeki insanlarımızın asimile edilmesinin önüne geçtik. Ama bu örgüt ne yapıyor? Orada bu insanlarımızın kanına girmeye çalışıyor. Biz bunlarla mücadele ettik bugüne kadar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız