SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK Kuryesine 21 Yıl Ceza

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:08:55
PKK Kuryesine 21 Yıl Ceza
A- A+ PAYLAŞ
Terör örgütü PKK'ya Almanya'dan getirdiği telsizlerle Malatya Havaalanı'nda yakalanan örgüt kuryesine 21 yıl hapis cezası verildi. 
 
19 Mayıs 2011 tarihinde Malatya Havaalanı'nda meydana gelen olayda Almanya'da yaşayan Orhan Çelik'in 3 ayrı valizinde çok sayıda telsiz, gece görüş dürbünü, kışlık el telsizi, lazer pointer, küçük dürbün, telefon, sim kartları, termal kamera, telefon bataryası, elektronik cihazları şarj etmek amaçlı kullanılmak üzere güneş enerjisi paneli ile elektronik cihazlar ele geçirilmişti. Polis ve jandarmanın ortak çalışması sonucunda Orhan Çelik'in getirdiği telsiz ve gece dürbünlerini Bingöl kırsalındaki PKK'lı gruba getirdiği tespit edilmişti. Terör örgütüne kuryelik yapmak suçlamasıyla Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan Orhan Çelik'e 21 yıl hapis ve 12 bin TL para cezasına çarptırıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız