SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK Kuryesine Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da PKK terör örgütüne lojistik destek için telsiz götürdüğü ileri sürülen kurye yakalandıktan sonra tutuklandı.

Almanya'da yaşayan, hem Türk hem de Alman uyruklu olan Orhan Ç. isimli kişi, yanındaki 3 valizle Almanya'dan Malatya'ya uçakla direkt sefer yaparken Malatya Erhaç havaalanında yakalandı. Akçadağ ilçesi jandarmasının valizlerde yaptığı aramada, çok sayıda telsiz, gece görüş dürbünü ele geçirildi. Telsiz ve gece görüş dürbünlerine el konuldu. Malzemenin Bingöl kırsalındaki teröristlere gönderileceği ileri sürüldü.

Beraberindeki valizlerden çıkan elektronik cihazlar nedeniyle jandarmanın gözaltına aldığı zanlı, Malatya Emniyet Müdürlüğü terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Gözaltına alınan çift uyruklu Orhan Ç.'nin para karşılığı kuryelik yaptığı iddia edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Soruşturmada Orhan Ç.'nin getirdiği lojistik malzemenin Bingöl kırsalındaki PKK'lı teröristlere gönderilmek istendiği iddia edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız