SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK Operasyonu.. 6 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:59:19
PKK Operasyonu.. 6 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Malatya genelinde PKK terör örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında göz altına alınan 6 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. 

Mahkemeye çıkarılan R.A., M.Y., S.Ö., E.A., B.G. ve Ö.Ç. tutuklanarak, Malatya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Öte yandan Adliye'den çıkarılarak cezaevine gönderilen sanıklardan birisinin annesi baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren kadına, 112 sağlık görevlileri müdahale etti.

Polisin, geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirdiği operasyonda, PKK'lı oldukları iddiasıyla 7 kişi, DHKP-C'li olduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alınmıştı. PKK iddiasıyla Işıl A., DHKP-C'li olduğu iddiasıyla Battal İ., Çarşamba günü tutuklanmışlardı. Sorguları Cuma günü tamamlanan 6 PKK şüphelisi ise yakalandıktan 3 gün sonra adliyeye çıkarıldılar ve tamamı hakkında tutuklama kararı verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız