SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK/KCK'ya Yönelik Operasyonda 26 Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-02-16 00:29:36
PKK/KCK'ya Yönelik Operasyonda 26 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli iki ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 26 şüpheli gözaltına alındı.

Yurt genelinde terör örgütü PKK'ya yönelik eş zamanlı operasyonlar kapsamında Malatya’da 26 şüphelinin PKK/KCK silahlı terör örgütü kapsamında gözaltına alındığı belirtildi.

Malatya Valiliği'nden operasyonlara ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakî yahut bunlarla irtibatı olduğu değerlendirilenlerle ilgili olarak Valiliğimizce ve Güvenlik birimlerince yapılan çalışmalar çerçevesinde;

PKK/KCK Terör Örgütünün legal görünümlü illegal yapılanmalarından olan ve KHK ile kapatılan ÇADIR-DER (Çadır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) isimli dernek içerisinde faaliyet yürüten şahıslara yönelik İl Emniyet Müdürlüğü (TEM Şubesi) tarafından 31 ayrı adrese gerçekleştirilen operasyonlar sonucu;26 şahıs gözaltına alınmıştır.

İlimizde huzur ve güven ortamının artarak devam etmesi için güvenlik kuvvetlerimizce yasa dışı faaliyet gösteren her türlü hain, bölücü terör örgütlerine karşı yürütülen mücadele ve operasyonlar devam edecektir.

Halkımızın da yürütülen bu mücadeleye bundan sonra da etkin bir şekilde destek vermesi, şüpheli şahıs, araç vb. durumlarda güvenlik kuvvetlerimize haber vermesi önem arz etmektedir."

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız