SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK'lı Terörist Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Elazığ'a gitmekte olan bir minibüsün Kale ilçesi yakınlarında polis tarafından durdurulması sırasında farkedilen ve ellerindeki silahlarla kaçmaya çalışırken öldürülen PKK'lı teröristin sağ yakalanan arkadaşı, polisteki sorgusunun tamamlanmasından sonra adliyeye çıkarıldı ve mahkemece tutuklandı.

Batman nüfusuna kayıtlı, İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü son sınıf öğrencisi İ.A. (29), sorgusu tamamlandıktan sonra özel harekat korumasıyla adliyeye getirildi. İ.A., adliyenin bodrumundan binaya sokuldu. Bu arada teröristin adliyeye getirileceğini öğrenen bazı vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attılar.

Olay, 23 Ekim 2007 tarihinde Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelmişti. Malatya'dan Elazığ'a sefer yapan yolcu minibüsündeki kimlik kontrolü sırasında kimliğini ibraz edemeyen İ.A. isimli zanlının minibüsten aşağı indirilmesi sırasında M. isimli terörist kaçarken ateş etmiş, polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada ateş açan kişi ölü ele geçirilmişti. Elindeki bombanın pimini çekmeye çalışan İ.A. ise polis ve yolcular tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştı. Teröristlerin çantalarında 2 Kaleşnikof silah, 300 Kaleşnikof mermisi, 4 el bombası, 1 tabanca, 2 dürbün, 3 telsiz ve 1 radyo ele geçirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız