SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Plaketle Uğurlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:01:24
Plaketle Uğurlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da eğitim camiasında 36 yıl çalıştıktan sonra emekli olan Sadettin Maraş’a plaket verildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Genel Evrak Kayıt Birimi’nde çalışan Milli Eğitim’e 36 yıl hizmet eden Sadettin Maraş, hizmet süresi sona erdi ve emekli oldu.

Çalışma arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından plaket ve Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirilen Sadettin Maraş’ın gururu gözlerinden okunuyordu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’un elinden plaket ve Üstün Başarı Belgesi alan Maraş, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü’nden mezun olduğunu, 3 yıl öğretmenlikten sonra Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak görev yaptığını belirterek, arkadaşlarından ayrılmadığını, sadece resmi olarak görev süresinin sona erdiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız