SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Planları Boşa Çıkacak"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

AKP adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. 

AKP'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülteni şöyle:

"Seçim çalışmasında sona yaklaşıldığı günü de ziyaretlerle geçiren AK Parti Malatya il teşkilatı ve milletvekili adayları hız kesmediler.

AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Şahin, esnaf ve kurumları ziyaret etti. Halk şahin’e dualarıyla eşlik etti.

AK Parti Milletvekili Mücahit Fındıklı Yazıhan’ın köylerini ziyaret etti. Her zamanki gibi çocukları yanında getirdiği hediyelerle sevindirmeyi ihmal etmedi.

AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı Öznur Çalık, akşam geç vakitlere kadar esnaf, kurum ve dernekleri ziyaret etti.  Halkın sorunlarını dinledi. Bingöllüler Derneğinin AK Parti’yi destekleyeceklerine yönelik kararlarını dinleyen Çalık, burada şu açıklamayı yaptı: “2007 ve 2009 Seçimlerinde de Bingöl, AK Parti’ye en çok destek veren ili oldu. Bu bizim için gurur vesilesidir. Bingöl’de çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir bakanımız var. Bingöllü bakanımızı aldık ilçelerimize götürüp gezdirdik. Bingöllülerin bu desteğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Her zaman desteklerini bizden esirgemeyen Bingöllü kardeşlerimizin her zaman yanında olduk ve sorunlarıyla alakadarız, ilgileniyoruz. Demokrasi, güven,  istikrar için, yeni bir anayasa için bu desteğinizin devam edeceğinden zerre kadar şüphem yoktur” dedi.

Merkez ziyaretleriyle günü geçiren AK Parti Malatya milletvekili adayları, akşam da üç mahallede halkla buluştular.

AK Parti teşkilatının düzenlediği Aşağıbağlar Mahallesi, Melekbaba Mahallesi ve Hatunsuyu beldesindeki akşam toplantılarına AK Parti Malatya il başkanı Bülent Tüfenkçi, milletvekili Mücahit Fındıklı, milletvekili adayları Mustafa Şahin, Cemal Akın, Şanal Tosun ve aday adayları katıldı.

Aşağıbağlar Mahallesinde kalabalık topluluğa hitap eden AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti iktidarında hayal bile edilemeyenlerin gerçekleştirildiğini söylediği konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Biz her zaman söylediklerimizin arkasında durduk. Söz verdiğimiz her şeyi gerçekleştirdik ve ya gerçekleştirme yolunda çabalarımız sürüyor. Bizim yaptıklarımıza ‘hayal’ diyenler sizleri kandırmanın hesaplarını yapıyorlar. Ancak onların oyunlarının artık tutmayacağını, planlarının boşa çıkacağını, çıkaracağınızı bilmiyorlar. Bunu 12 Haziran akşamında anlayacaklar, fakat çok geç kalmış olacaklar” dedi.

Toplantıda konuşan Mücahit Fındıklı, muhalefet partilerinin kendileriyle ilgili söylediklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Mücahit Fındıklı, devamla; “Diyorlar ki; AK Parti bütün seçimlerde oyunu arttırarak ilerliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Halk neden destek vermeye devam ediyor? Bizim halkın içerisinden doğan bir parti olduğumuzu unutuyorlar” dedi. Başbakana yapılan suikastlara de değinen Fındıklı, “Allah benim ömrümden alıp Erdoğan’ın ömrüne katsın, diyenler oldukça yapılan bütün planlar boşa çıkar. Bu kadar dua alan bir insana şer odakları, çeteler, mafyalar ne kadar tuzak kurarsa kursun, Allah koruduktan sonra tesir eder mi? Tuzak kuran ne kadar şeytan ve dostları varsa bu duaların içinde boğulacaktır. Bundan emin olun” diye konuştu.

Melekbaba Mahallesinde coşkulu bir kalabalığın katıldığı toplantı oldukça heyecanlı geçti. AK Parti sevgisinin sokaklara sığmadığı toplantıda konuşan milletvekili adayı Mustafa Şahin, “Biz halk adamıyız. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Bu millet neye inanıyorsa, bu millet neyi önemsiyorsa biz de onlar gibi önemsiyoruz. Bu halkın düşleri, hayalleri, sevdaları, umutları, değerleri, kıblesi neyse bizim ki de odur. Bunun için ant içtik, söz verdik. Malatya’da 6’da altı yapacağız. Çünkü bugüne kadar ömründe bize oy vermeyen alevi kardeşlerimizin köylerine gidiyoruz. Yemin billâh Ak Parti’ye oy vereceklerini söylüyorlar. Bugüne kadar CHP bu insanlarımızın duyguları üzerine siyaset yaptılar. Bu artık tutmuyor. Bunun farkına varan CHP’nin kimyası bozuluyor. Sandık göründükçe panikliyorlar” dedi.

Konuşmaların sık sık alkışlarla kesildiği toplantının diğer konuşmacısı AK Parti Malatya milletvekili adayı Şanal Tosun idi. Tosun, konuşmasında, “Hatırlayın, bu memleketin insanları çocuklarımız okusun diye, yani çocuklarınız okusun diye gurbete gönderdiniz. Çocuklarımızı gittikleri yerlerde sağcı solcu diye ayırdılar. Sonra sağcıyı solcuya, solcuyu sağcıya vurdurdular, kırdırdılar, tokuşturdular. Kimini mezara, kimisini hastanelere gönderdiler. Hizmet vermediler. O günlerden bu günlere geldik. O yüzdendir ki siz altı aylık bir partiyi ilk seçimde tek başına iktidara getirdiniz. Her seçimde oylarını artırarak destekliyorsunuz. Bu seçimde de bir önceki seçimden daha da güçlü şekilde çıkaracaksınız. Buna inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Hatunsuyu beldesinde meydanı hınca hınç dolduran kalabalık, AK Parti milletvekili adaylarını bağrına bastı. Heyecanın dorukta olduğu gözlenen toplantıda uzunca bir konuşma yapan AK Parti Malatya milletvekili adayı Cemal Akın, özetle şunları ifade etti: “AK Parti her geçen gün güçleniyor. Her seçimde güçlenerek çıkıyor. Çünkü bu partiyi siz kurdunuz. Bu partiyi kuranların anaları da babaları da sizin anneniz veya babanız gibi yaşıyor. Sizin sahip olduğunuz değerlere sahipler. AK Parti, halktan aldığı yetkileri sonuna kadar kullanacaktır. Eğer siz destek çıkmazsanız tüm bunlar yapılamazdı. Eğer başbakanımız Recep Tayip Erdoğan diklenmeden dik duruyorsa bilin ki sizin destek ve dualarınızladır. Yine sandığa gideceksiniz ve birer birer oylarınızı sandığa atarak bu başarıların devamını oylayacaksınız”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız