SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Planlı Büyümeyi Sağlayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Çakır, mahallelerin sorunlarının hemen hemen aynı olduğunu, çözümü için proje çalışmaları yaptıklarını, ayrıca planlı büyümeyi sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Çakır'ın Başharık Mahallesi'nde yaptığı incelemelerle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Sorunları yerinde tespit etmek ve ortak çözüm yolları bulmak amacıyla mahallelerde halk günleri ve inceleme gezilerini sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Ekim Cuma günü Başharık Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Merkezinde gerçekleştirilen halk gününe Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya ile vatandaşlar katıldı.

Başharık Mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a aktaran mahalle Muhtarı Erdal Akkaya, mahallelerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Malatya’nın sorunlarını çözmek için uzman ekipler ile bilir kişilerin görüşlerini alarak, plan ve projeler geliştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise sorunları öncelik sırasına göre çözmeye çalışacaklarını söyledi.

Başharık mahallesinin sorunlarının da diğer mahalleler gibi önceden tespit edildiğini kaydeden Başkan Çakır yaptığı konuşmada özetle; “Bütün mahallelerimizin sorunları hemen hemen birbiriyle aynı. Biz bu sorunların çözümü için proje çalışmalarımızı yapıyoruz. Malatya genelinde imarlı yolların hepsini açacağız. Yolları açarak Malatya’nın planlı büyümesini sağlayacağız. Modern bir şehir ortaya çıkarmak için alt yapıya büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın boş vakitlerini daha iyi değerlendirmesi için çocuk parkları yapacağız. Bunun için yaklaşık 42 alan belirledik. Eğitime çok ciddi destekler sağladık. Buradaki amacımız çocuklarımızın daha sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmesidir. Türkiye’ye örnek olacak semt pazarlarını yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Pazar esnafımızı ve vatandaşlarımızın memnun olacağı bu semt pazarları Malatya trafiğini de rahatlatacak” dedi.

Başharık Mahalle sakinleri de mahallelerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız