SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Planlı ve Sağlıklı Büyüyecek'

A- A+ PAYLAŞ

Sanayi Sitesi- Şehir Mezarlığı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu çalışmalarla Yeşiltepe'nin planlı ve sağlıklı büyümesinin amaçlandığını bildirdi.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Malatya’nın birçok yerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra, hizmet ve yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Belediyesi, havaların iyi gitmesi nedeniyle çalışmalarını aynı yoğunlukta sürdürüyor.

Sanayi sitesi – şehir mezarlığı yolunda devam eden altyapı, yol, kaldırım ve kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yeşiltepe’nin planlı ve sağlıklı bir şekilde büyümesi için çaba harcadıklarını belirten Başkan Çakır, Yeşiltepe’de kuzey kuşak çevre yolu, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin yollarının açılması ve kanalizasyon şebeke hattının döşenmesi, Seyran Mahallesi yol açma ve genişletme çalışması, besi damlarının yıkılması, kamulaştırma ve semt konağı gibi birçok çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Yeşiltepe kavşağı bölgenin trafik yükünü çeken en büyük kavşaklardan biri. Yaptığımız planlama çalışmalarında buranın kodunun düşürülmesi gerekliliği ortaya çıktı. Biz de 2.5 metre civarında buranın kodunu düşürdük. 50 bin metreküplük hafriyat çalışması yaptık. Bu çalışmalardan önce burada geçen ana isale hatlarının deplase çalışmalarını tamamladık. Başta doğalgaz, su, kanalizasyon olmak üzere, elektrik, telefon ve 3G hatlarının deplase çalışmalarını da yaptık. 4 km’lik yolun, 2 km’lik bölümünü asfaltladık. Deplase ve kot düşürme çalışmaları tamamlandı. Kavşak düzenleme çalışmaları da aralıksız sürüyor. Bu çalışmaların bitmesinden sonra burada kaldırım, yürüyüş alanları, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmalarımız olacak” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız