SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Plansız İş Yapmıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da belediye bünyesindeki şirket tarafından Nisan ayında düzenlenecek 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile ilgili olarak, sivil toplum örgütü temsilcileri için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 07 – 10 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile ilgili olarak istişare toplantıları devam ediyor. Basın mensupları ile yapılan toplantının ardından bu kez Malatya’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelindi. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlık ettiği toplantıda Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, 2011 yılı içerisinde Kültür A.Ş.’nin yapacağı fuarlar ve etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Tarım Fuarı ile ilgili de gelinen son aşamayı değerlendiren Nalçacı, bu yıl yapılacak olan Tarım Fuarı’nın daha kapsamlı olması için bölgeye benimsetilmeye çalışıldığını aktardı. Kültür A.Ş. Fuar Koordinatörleri’nin bölgede bulunan illeri tek tek gezerek bilgiler verdiğinin altını çizen Nalçacı, il içi ve il dışı tanıtım çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

“PLANSIZ HİÇ BİR İŞ YAPMIYORUZ”
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’nın bilgilendirme amaçlı yaptığı konuşmasının ardından Malatya Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları anlattı. Malatya için yapılan her çalışmanın konunun uzmanları tarafından planlanarak yapıldığını ifade eden Başkan Çakır, “Sivil Toplum Örgütleri bizim için çok önemli. Bu yüzden onların düşüncesini alıyoruz. Atacağımız her adımda sizlerin görüşlerine ayrı bir önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Malatya’nın değişim projesini başlattık. Alt yapının durumu malumdu. Şimdi ise bunu tamamlamaya çalışıyoruz. Yolların, kaldırımların ve meydanların yeniden düzenlenmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız belli bir planda ve proje kapsamında yürütülüyor. Çalışmalar kendi alanında uzman yurtdışı deneyimi olan insanlarla yürütülüyor. Kısacası Belediye olarak bizler belli bir plan ve program dahilinde çalışıyoruz. Biz bunları yaparken birde Malatya’nın tanıtımı söz konusu. Kültür A.Ş’de bu işi yaparak çalışmalarına devam ediyor. Bölgenin cazibe merkezi olması için üstün bir başarı gösteriyorlar. Ben burada bu vesileyle Kültür A.Ş. personeline Genel Müdürümüz Murat Nalçacı aracılığı ile teşekkür ediyorum” dedi. Tarım İl Müdürü Hamit Aygün ise Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’ya tarıma verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, TİGEM İşletme Müdür Yardımcısı, Hüseyin Öcal, Ziraat Odası Malatya Şube Başkanı Bayram Polatbaş, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sait Kabadayı, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, , Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat, Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Yaşar Zengin, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifleri Birliği Başkanı Ali Evren, Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir, Malatya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Gürsel Özbey, Derme Sulama Birliği Birlik Müdürü Mehmet Karagöz, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, MAKİAD Genel Sekreteri Şaban Bol, Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Malatya Damızlık Birliği Başkanı İsmail Aydın, Süt Üreticileri Birliği Malatya Şube Başkanı Aziz Kurtoğlu, Doğanşehir Elma Yetiştiricileri Birliği Başkanı İmam Tuncer, Malatya Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Şube Müdürü A.Turan Karaca, ESOB Genel Sekreteri Nazmi Güneş, ESOB AB Proje Uzmanı İbrahim Kurhan, Kayısı Vakfı Genel Sekreteri Fehmi Yılmaz, Kültür Yaşam Derneği Başkanı Yaşar Karaaslan, Doğanşehir Elma Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Ertuğrul Kılıç ve Doğanşehir Merkez ve Çevre Köyler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Canpolat katıldı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız