SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off 19 Mart- 2 Nisan Arası

0
Güncellendi - 2017-03-14 18:18:43
Play-Off 19 Mart- 2 Nisan Arası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon, Play-Off maçları sonrası belli olacak. 4 takımın yer aldığı Play-Off’ta bir takım hem şampiyonluğunu ilan edecek hem de Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselebilmek için mücadele edecek.

Büyükler futbol liginde normal sezonun sona ermesinin ardından gözler Play-Off karşılaşmalarına çevrildi. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 1932 Malatyagücü, 1966 Malatya Gençlik Spor, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ve Arguvan Belediyespor adlarını Play-Off’a yazdırmayı başarmıştı.

Play-Off’a kalan takımların maç fikstürü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda çekildi. Fikstür çekimine MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Yiğit, Erkan Van, Ergin Turan, Sedat Kayış, İbrahim Coşkun, İl Tertip Komitesi Üyesi Sezer İnce ile takımların idarecileri katıldı.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Play-Off karşılaşmalarının yeni yapılan Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacağını belirtti.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonun büyük bir heyecana sahne olduğunu dile getiren Özdemir, Play-Off karşılaşmalarının da büyük bir heyecana sahne olacağını kaydetti.

Özdemir, Play-Off’ta mücadele edecek olan 4 takıma başarılar dileyerek, karşılaşmaların centilmence ve dostça geçmesi temennisinde bulundu.

Play-Off karşılaşmalarının programı şöyle:

Birinci hafta-19 Mart Pazar-Yeşiltepe 1 nolu saha

13.00 1966 Malatya Gençlik Spor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

15.30 Arguvan Belediyespor-1932 Malatyagücü

İkinci hafta-26 Mart Pazar-Yeşiltepe 1 nolu saha

13.00 1932 Malatya Gücü-1966 Malatya Gençlik Spor

15.30 Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Arguvan Belediyespor

Üçüncü hafta-2 Nisan Pazar

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 1966 Malatya Gençlik Spor-Arguvan Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 1932 Malatyagücü-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız