SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-off Kapısını Araladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Körfez Futbol Kulübü’nü yenerek, Play-off kapısını araladıklarını söyledi. 

Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Körfez Futbol Kulübü maçında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, geride kalan 7 haftada iyi bir çıkış yakaladıklarını belirtti.

Günaydın, geride kalan 7 haftada 5 galibiyet 2’de beraberlik aldıklarını anımsatarak, “Yeni Malatyaspor olarak sezon başında kendimize ilk 5 hedefi koymuştuk. Şuanda hedefimiz doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Özcan Kızıltan hocamızın göreve geldiği 7 haftalık bölümde iyi bir çıkış yakaladık. Son Körfez Futbol Kulübü maçını da kazanarak, Play-off kapsını araladık” dedi.

Ofspor maçı öncesinde alınan galibiyetin büyük anlam ifade ettiğini söyleyen Günaydın, “Körfez Futbol Kulübü iyi futbolculardan kurulu bir takım ve şuanda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Ligde şuanda bulundukları yer herkes için sürpriz oldu. Tabi alt sıralardan kurtulma mücadelesi vermeleri nedeniyle de bize karşı büyük bir direnç gösterdiler. İki takımda kazanma adına elinden gelen her şeyi yaptı. Aslında biz kazandığımız penaltıyı gole çevirebilsek, her şey çok daha farklı olabilirdi. Ama olmadı. Neticede de Ozan’ın güzel golüyle istediğimiz 3 puanı aldık” diye konuştu.

Günaydın, futbolcuların sıcak havaya rağmen iyi mücadele ettiğini belirterek, “Maçın oynandığı saatlerde hava sıcaklığı kendisini aşırı derecede hissettiriyordu. Doğal olarak futbolcularda hava sıcaklığından etkilendi. Ama buna rağmen futbolcularımız çok iyi bir performans ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

Günaydın, takımda sakatlığı bulunan Okan Öztürk dışında sakat futbolu olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Takımda Okan Öztürk dışında sakat futbolcumuz yok. Okan’ın sağ alt adalesinde bir buçuk santim yırtık var. Oyuncumuzun tedavisi Ankara’da devam ediyor. Körfez Futbol Kulübü maçında kafasına darbe alan Muhammet Şeker’in ciddi bir sakatlığı yok. Ramazan ile Yasin’in sakatlıkları ise tamamen geçti. Bu iki oyuncumuzun antrenman eksikleri var. İnşallah Ofspor maçına kadar Okan dışındaki bütün futbolcularımız hazır olacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız