SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off Kuraları Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde grup mücadelesi sona ererken, şampiyonluk mücadelesi ve küme düşmeme mücadelesi verecek olan takımların kuraları çekildi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda, Başkan Fahrettin Eserdi'nin gözetiminde ilgili spor kulüpleri yetkililerinin katıldığı kura çekiminde maç fikstürü de belli oldu. Buna göre, Maçlar 8-11 ve 15 Mart tarihlerinde, Yeşiltepe ve Orduzu Pınarbaşı Sentetik Çim sahalarında oynanacak.

Play Off takımları, Sıtmapınarspor, Battalgazi Belediyespor, 1932 Malatyagücü Spor Kulübü ve Hekimhan Belediyespor şampiyonluk mücadelesi verecek. Klasman takımları, Tecdespor, Malatya İdmanyurduspor, TEKSpor ve Telekomspor ise lig'de kalmak için mücadele edecekler.

Maçların fikstürleri ise şöyle;
8 Mart Pazar, Sıtmapınarıspor- Hekimhan Belediyespor, Tecdespor-Telekomspor, Battalgazi Belediyespor-1932 Malatyagücü Spor Kulübü, Malatya İdmanyurduspor-TEKSpor.

11 Mart Çarşamba, Sıtmapınarsıspor-Battalgazi Belediyespor, Tecdespor-Malatya İdmanyurduspor, 1932 Malatyagücü Spor Kulübü-Hekimhan Belediyespor, TEKSpor-Telekomspor.

15 Mart Pazar, TEKSpor-Tecdespor, 1932 Malatyagücü Spor Kulübü-Sıtmapınarıspor, Telekomspor-Malatya İdmanyurduspor, Hekimhan Belediyespor-Battalgazi Belediyespor.

Kura çekimi sonrası bir konuşma yapan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Eserdi, bütün takımlara verecekleri mücadelede başarılara dileyerek, "İnşallah sezon sonunda bize yakışan maçlar olur. Bunlar artık dönüşü olmayan, önemli maçlar. Temennimiz maçların centilmence ve en iyi şekilde geçmesidir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız