SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off Kur'ası Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belirleneceği TFF 3. Lig play-off maçlarının kuraları Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye Binası'nda çekildi.

Muğla Atatürk ve Fethiye İlçe Stadı'nda 15-22 Mayıs tarihleri arasında oynanacak karşılaşmaların kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Üyesi Ufuk Özerten, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, Profesyonel Maçlar Organizasyon ve Planlama Müdürü Ufuk Şepik ile play-off karşılaşmalarında mücadele edecek kulüplerin temcileri katıldı.

Kura çekiminde konuşan Ufuk Özerten şunları söyledi:

"TFF 3. Lig'in 2009-2010 sezonunu geride bıraktık. Sizlerin nezdinde bu zorlu maratonda mücadele eden tüm takımları yürekten kutluyoruz. Toplam 13 takım da amatör lige düşerek profesyonel liglere veda etti. Bugün burada 3.Lig'in son dönemeci için bir aradayız. TFF 2.Lig'e yükselecek son ekibin belli olacağı play-off maçları 15-22 Mayıs tarihlerinde Muğla ve Fethiye'de oynanacak. Bu maçlara TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nu 3, 4 ve 5'inci sırada bitiren Siirtspor, Kırıkhanspor ve Torbalıspor ile klasman
gruplarını lider tamamlayan Gaziosmanpaşa, Menemen Belediyespor, Keçiörengücü, Yimpaş Yozgatspor A.Ş. ve Malatya Belediyespor katılacak. Eleme usulü ile oynanacak play-off maçları sonucunda finali kazanan ekip, TFF 2. Lig'e çıkacak 3. ve son kulüp olacak. Tüm takımlarımıza mücadelelerinde başarılar diliyorum."

Maçların programı şöyle;

15 Mayıs Cumartesi
(1) Gaziosmanpaşaspor (2) Kırıkhanspor Fethiye İlçe Stadı
(3) Siirtspor (4) Keçiörengücü Fethiye İlçe Stadı

16 Mayıs Pazar
(5) Menemen BLD. (6) Malatya BLD. Muğla Atatürk Stadı
(7) Yimpaş Yozgatspor A.Ş. (8) Torbalıspor Muğla Atatürk Stadı

18 Mayıs Salı
(1-2) Galibi (3-4) Galibi Fethiye İlçe Stadı

19 Mayıs Çarşamba
(5-6) Galibi (7-8) Galibi Muğla Atatürk Stadı

22 Mayıs Cumartesi (Final Maçı)
(1-2) (3-4) Galibi (5-6) (7-8) Galibi Fethiye İlçe Stadı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız