SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olay Çıktı, Play-Off Maçı Yarıda Kaldı

0
Güncellendi - 2019-04-14 20:59:24
Olay Çıktı, Play-Off Maçı Yarıda Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-off grubu dördüncü hafta karşılaşmaları oynandı.  Malatya İdmanyurdu-Darendespor karşılaşması 1-0 İdmanyurdu’nun üstünlüğüyle devam ederken, 55’inci dakikada yarıda kaldı.

Play-off grubunda dördüncü haftanın ilk maçında Malatya İdmanyurdu ile Darendespor Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya geldi.

Kemal Dizdar’ın yönettiği karşılaşmada Malatya İdmanyurdu 54’üncü dakikaya 1-0 önde girdi. Hakem, Darendespor’da Sefa’nın ceza sahası içerisinde elle yapmış olduğu müdahale sonra penaltı noktasını gösterdi. Darendesporlu Gökhan, müsabakanın hakemine yoğun itirazlarda bulununca kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Hakem Dizdar, itirazlar yoğun bir şekilde devam edince, sahaya güvenlik güçlerini davet ederek, bir süre sonra yardımcı hakemleriyle birlikte soyunma odasına gitti ve maç yarıda kaldı. Maçla ilgili kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Karşılaşmanın hakemi Kemal Dizdar’ın hastaneye giderek, darp raporu aldığı ve şikayetçi olacağı öğrenildi.

Bu arada, Play-off grubunda oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Battalgazi Belediyespor-Arguvan Belediyespor: 1-7

Hekimhan Girmana Belediyespor-Sanayispor: 3-3.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Maçı izledim.Kardeşim pozisyon net penaltı eline top değen adamın sesi çıkmıyor.Biri eşkiyalık yapıyor, hakemin boğazına sarılıyor.Sporun içine şiddet sokan veya kendine hakim olamayan insanların ömür boyu men edilmesi gerek.Burda tek suçlu Malatya ASKF yönetimi eminim bu maçı devam ettirmek için bir sürü baskı olmuştur.ASKF yönetimi küfür ve şiddet olan karşılaşmalarla ilgili hakemlerin yanında olduklarını beyan etmeliler.Olayları örtbas ederek bir yere varılmaz yazık o hakem de insan evladı.Ayrıca ASKF 30 yaş üstü oyuncu kontenjanını 1 yapmalı yaşlı topçular abilik yapıp örnek olacaklarına ortalığı karıştırıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    1 hafta once Ören__ konak macinda Örenli sporcu hakeme vurdu hakem 10 dak bekleyip maca devam etti .siz bu hareketlere devam etrirseniz 1 hafta sonra sizi yine birileri dover. Ne de olsa yapanin yanina kar kaliyor denir.Kurallari takima gore ilceye gore uygulamanin sonucu yazik bu sene hakemler resmen vasat. IL hakem kurulu gorevinizi layikiyla yapin
    0
    0
    Yanıtla