SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-off Maçları Pazar Günü...

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:49
Play-off Maçları Pazar Günü...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde play off maçlarının 7 Nisan Pazar günü başlayacağını söyledi. 

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde A Grubu ilk 2 sırada tamamlayan Demirspor ve Doğanşehir Belediyespor ile B Grubunu ilk 2 sırada tamamlayan Malatyaspor ve Tecdespor, Bölgesel Amatör Futbol Ligine çıkabilmek amacıyla play off’larda karşı karşıya gelecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde sezon içerisinde kaliteli ve heyecanlı maçlar oynandığını kaydederek, play off maçlarından da aynı kalite ve heyecanı beklediklerini söyledi.

Birbirinden güçlü ve iddialı 4 takımın play off’ta BAL Ligine çıkma mücadelesi vereceğini ifade eden Özdemir, “Demirspor, Doğanşehir Belediyespor, Malatyaspor ve Tecdespor play off’a kalan takımlarımız oldu. tek devre lig usulü oynayacakları karşılaşmalarla, şampiyon takımımızı belirleyeceğiz. Ben bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

7 Nisan’da başlayacak olan Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi Play off maçlarında ilk hafta maçları şöyle: Yeşiltepe Stadı 11.30 Doğanşehir Belediyespor-Demirspor. Yeşilyurt İlçe Stadı 12.00 Tecdespor-Malatyaspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız