SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off Şimdi Avantajlı.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:39:11
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da gözler Play-off'a çevrildi. 

Pazar günü sahasında Çankırıspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı takım, seyircisiz oynayacağı mücadeleyi kazanarak, Play-off'a kalmayı garantilemek istiyor.

Çankırıspor ile kritik bir mücadele çıkacak olan sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. TFF Antrenman Sahası'nda teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Öte yandan, Yeni Malatyasporlu futbolcular Mustafa Şen ile Rahman Oğuz Kobya gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMDA AZ RASTLADIĞIM BİR MAÇ OLDU"

Mustafa Şen, Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda enteresan bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek, "Hayatımda az rastladığım bir maç oldu. 10 kişi ile 2-1 öne geçtik ama kısmetsiz bir biçimde mağlup olduk. O dakikadan sonra yenen gollere kısmetsizlik diyorum. 2 dakikada 2 gol yedik. Çok farklı bir maç oldu. Son 4 maçtır güzel bir seri yakalamıştık. Bu maçta biraz daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Öne geçtikten sonra oyunu tutacak bir pozisyon da olmadı. Artık o maçı unuttuk. Artık Play-off’a hazırlanıyoruz. Gönül isterdi ki direkt çıkalım ama olmadı. Tüm takım olarak Play-off’tan da olsa bu takımı çıkaracağımıza inanıyoruz" dedi.

"STATÜ AVANTAJLI BİR HALE GELDİ"

Play-off'ta değişen statüyü değerlendiren Şen, "Bu sene statü değişti. Takımlar için daha avantajlı bir hale geldi. Geçen seneler eleme usulüydü. Günlük olay haline gelmişti. O gün kim gününde ise o çıkıyordu. Ama şimdi ikinci bir şansınız var. İçeride ve dışarıda maç oynuyorsunuz. Biz çok iyi bir takımız. Play-off tecrübesi olan çok arkadaşım var takımda. Kaldırabilecek güçteyiz. Play-off’tan çıkabileceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımız da bize destek olsun. Hatayspor maçında bize nasıl sahip çıktıysalar öyle sahip çıksınlar. O şekilde hiçbir takım buradan çıkamaz" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, Çankırıspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Seyircisiz olmamız Çankırıspor’un biraz avantajlı olduğunu gösteriyor ama biz bu maçı kazanıp Play-off’u garantilemek istiyoruz. Bundan sonra karşımıza çıkacak takımın ismi önemli değil. Önümüze çıkan takımdan 3 puan alıp Play-off’lara gitmek istiyoruz" diye konuştu.

KOBYA: "PLAY-OFF'A ODAKLANACAĞIZ"

Yeni Malatyasporlu bir diğer futbolcu Rahman Oğuz Kobya ise Tarsus İdman Yurdu karşısında skoru koruyamadıklarını ifade ederek, "Maçta skoru yakaladık. Fakat skoru koruyamadık. Değişik bir maçtı. 1-0 yenikken 2-1 öne geçtik. Bizim arkadaşlar da biraz afalladı. 2 dakika içinde 2 gol yedik. Artık Play-off sürecine odaklanacağız" dedi.

"İNŞALLAH BİR ÜST LİGE ÇIKARIZ"

Play-off'a kalacaklarına inandıklarını kaydeden Kobya, şunları söyledi:

"Statü değişti. Bizim için bir avantaj olarak görünüyor. Maçlar 2 maç üzerinde oynanacak çünkü. Son hafta gelip, Giresunspor’da şampiyonluğu vermek daha büyük bir hayal kırıklığı olacaktı. O moralle Play-off da zor olurdu. Böyle olması bence daha iyi oldu. İçeride dışarıda oynayacağız. Bunun avantajını kullanmaya çalışacağız. İnşallah Play-off’tan bir üst lige çıkarız." 

Kobya, Çankırıspor maçını seyircisiz oynayacaklarını hatırlatarak, "Seyirci yok ama bizim mutlak kazanmamız gerekiyor. Biz bu maçı kazanınca, Play-off’ta seyirci desteğine ihtiyacımız var. 'Bu maçta seyirci yok, yenilelim' diye bir şey asla olmaz. Üzerimize düşeni yaparak, Play-off’a kalıp, orada seyirci desteğini arkamızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız