SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off ve Klasman Maçlarında 2. Perde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol ligi’nde play-off ve klasman maçlarına Çarşamba günü oynanan 4 karşılaşmayla devam edildi. Son maçlar Pazar günü oynanacak.

TERFİ GRUBU İÇİN..
Malatya'yı 3. lige yükselme grubunda temsil edecek 2 takımın belirlenmesi amacıyla yapılmakta olan Play-off maçlarında bugün şu sonuçlar alındı:

Adafı Kartalspor- Hekimhan Bld.: 3-3
Malatyagücü - Demirspor : 2-1

Play-off’da 2. karşılaşmaların ardından Hekimhan Belediyespor 4 puanla ilk sırada yer alırken bu takımı 3’er puanla Demirspor ile Malatyagücü takımları takip ediyor. Adafı Kartalspor’un ise 1 puanı bulunuyor.

Play-off’da son maçlar pazar günü oynanacak. Son karşılaşmaların programı şöyle:

* 30 Mart Pazar:
14.00 : Demirspor- Hekimhan Bld. (Orduzu Pınarbaşı)
14.00:Malatyagücü - Adafı Kartalspor ( Yeşiltepe Stadı)

KLASMAN MAÇLARI
Bu arada küme düşecek iki takımın belirleneceği klasman maçlarına da devam edildi.

Ligi A ve B grubunda son iki sırada bitiren takımların oynadığı karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Tecdespor- Sıtmapınarıspor: 1-1
Darendespor - Doğanşehir Bld.: 1-2

Bu sonuçlarla klasman grubunda Sıtmapınarıspor ve Tecdespor 4’er puana sahip bulunuyor. Doğanşehir Belediyespor ise 3 puana sahip. Darendespor ise 2 maçta puan alamayınca küme düşen ilk takım oldu. Diğer 2. takım Pazar günü oynanacak karşılaşmaların ardından belirlenecek.

Son maçların programı şöyle :

* 30 Mart Pazar
12.00 : Doğanşehir Bld.- Sıtmapınarıspor ( Orduzu Pınarbaşı )
12.00 : Darendespor- Tecdespor ( Yeşiltepe Stadı)

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız