SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off Zorlu Geçecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:35:27
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da, Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, takım olarak play-off’a odaklandıklarını kaydederek, play-off’larda başarılı olup, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. 

Şehrin vereceği destekle birlikte play-off’larda başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden Özer, “Biz takım olarak play-off’a odaklandık. Takımımız play-off’ta elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Ancak bu süreçte şehre de büyük görevler düşüyor. Taraftarlarımızın, basınımızın ve kamuoyunun vereceği destekle birlikte play-off’ta başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Özer, play-off’un ilk etabında kırmızı gruptan bir takımla karşılaşacaklarını belirterek, şunları söyledi: 

“Play-off maçlarının oynanacağı il birkaç gün içerisinde açıklanacak. Daha sonrada kuralar çekilecek. İlk etapta kırmızı gruptan bir takımla karşılaşacağız. Biz 7 rakibimize de saygı duyuyoruz. Bütün takımlar ilk 5’in içinde yer almış, güçlü ekipler. Bu anlamda play-off maçları zorlu olacak. Ama biz gerek kadro kalitemiz gerekse de şehrimizin vereceği destekle bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz”

Play-off’ta bütün takımların şanslarının eşit olduğuna değinen Özer, “Play-off’larda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bütün takımların şansı eşit. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur ve hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız