SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Play-Off'a İnanıyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da orta saha oyuncusu Hüseyin Kar, Play-off'a inandıklarını, sözlerinin arkasında durmak için çalıştıklarını söyledi.

Adıyamanspor karşısında galibiyet serilerini devam ettirdiklerini ve bunun kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Kar, "Adıyamanspor karşısında iyi mücadele ettik. Rakip takımı da tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmeden iyi mücadele ettiler. Ancak biz daha istekliydik. Puana ihtiyacımız vardı. Seyircimizin de desteğiyle galibiyeti elde ettik. İyi bir futbol oynadık. Güzel bir futbolla da 3 puanı almak bizi daha çok sevindirdi" dedi.

"PLAY OFF'A İNANIYORUZ"
Tecrübeli futbolcu, futbolcular olarak Play-off'a kalacaklarına inandıklarını belirterek, "Sezon başından beri yapmadığımız bir şeyi yaptık. Galibiyet serisini 4'e çıkarttık. Galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Play-off'a inandığımızı söylemiştik. Bize inananlar ve inanmayanlar vardı. Biz sözümüzün arkasında durmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRÜRSEK, PLAY-OFF'A KALIRIZ"
Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Kar, "Bugsaşspor karşılaşmasının ilk yarısında da çok iyi bir futbol ortaya koyduk. İlk yarı 3-4 net pozisyon bulmuştuk. Özelikle benimde kaçırdığım gol pozisyonları vardı. İkinci yarı biraz sorumsuzca saldırdık. Arkada boşluk verdik. Kalemizde gördüğümüz ikinci golden sonra da yapabilecek bir şey yoktu. Son dakikalarda gol bulduk. Son 5 dakikada beraberliği yakalayabilirdik. Ama olmadı. O maçı alsak, play off'a biraz daha yaklaşacaktık ama kaybedilmiş bir şey yok. O maçın ardından 4 maçlık bir galibiyet serimiz oldu. Bu seriyi daha da yükseltmek istiyoruz. Önümüzde kalan 5 maç var. Bu 5 maçı da kazanmak istiyoruz. Biz elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Rakiplerimizde birbirleriyle oynayacak. Biz öncelikle kendi maçlarımıza bakacağız. Biz kazandığımız takdirde, rakipler illaki puan kaybedecektir. Bizim yapacağımız şeyle önem taşıyor. Galibiyet serimizi sürdürürsek, play off'a kalacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

"BANDIRMASPOR MAÇI FİNAL NİTELİĞİNDE"
Kar, Çankırı Belediyespor deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek için çalıştıklarını belirterek, "Çankırı Belediyespor'un konumu itibariyle zorlu bir karşılaşma olacak. Ama dediğim gibi bizim daha çok puana ihtiyacımız var. Zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz. Çankırı deplasmanından 3 puanla dönersek, sahamızda Bandırmaspor ile final maçı oynayacağız. İki maçtan 6 puan çıkarırsak, ilk 5'in içinde rahat şekilde yer alacağımızı düşünüyorum. Çankırı Belediyespor'da küme düşmemek için mücadele veriyor. Ama ne olursa olsun galibiyeti daha çok isteyen taraf olarak, en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Çalışmalarımızı da o yönde yapıyoruz. Teknik direktörümüz Cafer Aydın'da hafta başından itibaren Çankırı Belediyespor maçını düşünüyor. Herkesten daha çok o maçı yaşıyor. Yönetim kurulumuzda başta başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu olmak üzere bize inanıp, yoğun bir destek veriyorlar. Ben 3 puanla döneceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Tecrübeli futbolcu, Adıyamansoor karşılaşmasında taraftarların güzel bir atmosfer oluşturduğunu ifade ederek, "Özlediğimiz bir tabloydu. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Adıyamanspor karşısında bizi yalnız bırakmadılar. Taraftar olmadan futbol olmuyor. Bu hafta aldığımız galibiyet sonrası birlikte çok büyük bir sevinç yaşadık. Taraftarlarımızla olunca daha çok mutlu oluyoruz ve daha güzel oluyor. İkinci golden sonrada çok büyük bir sevinç yaşadık. Allah'a şükürler olsun. İnşallah bundan sonrada devamı gelecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız