SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off'a Odaklandık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolcular Necdet Kaba (fotoğraftaki) ile Coşkun Yılmaz, Play-off için iddialı konuştu. 

Hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleştirdiği teknik ve taktik idmanla sürdürdü. Yağmur altında idmana futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, takım halinde kültür-fizik hareketleriyle sürdürdü. 3 grup halinde top kapma mücadelesi gerçekleştiren futbolcular daha sonra iki takıma ayrılarak teknik ve taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. İdmana tüm futbolcular katıldı. Ameliyat olan orta saha oyuncusu Serkan Göksu idmanı düz koşu ile tamamladı.

KABA: "HER ŞEYİMİZLE PLAY-OFF'A ODAKLANDIK"

Yeni Malatyaspor sağ bek oyuncusu Necdet Kaba, Giresunspor ile şampiyonluğu ve Play-off'u yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek, "Ligde üst sıradaki takımları yakından ilgilendiren bir maça çıkacağız. Gidip bize yakışan futbolu oynayıp geleceğiz. Giresunspor maçı bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Bizi Play-off’dan oynayacağımız maçlar ilgilendiriyor. Play-off'daki ilk maçımızı sahamızda oynayacağız. Bizi ilgilendiren şuanda bu maçlar" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Play-off'ta rakiplerinin kim olacağıyla ilgili kendi aralarında değerlendirmeler yaptıklarını belirterek, "Takım arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Play-off’un ilk maçında Hatayspor’un rakibimiz olmasını istiyoruz. Son zamanlarda tempolu bir oyun oynuyoruz. Buradaki Hatayspor karşısında oynadığımız gibi oynarsak, 5 farklı yeneriz diye düşünüyorum. Buradan avantajlı bir skor elde edip, diğer maça daha moralli çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Play-off'ta final oynayacaklarını dile getiren Kaba, "Statü değişti. Tek maç üzerinden olsaydı farklı olurdu. Sonuçta çift maç üzerinden oynayacağız. Bu yüzdende bizim çok avantajımız var. Bizim takım gerçekten kaliteli bir takım. Yeni Malatyaspor Play-off’larda final mutlaka oynayacak. Bizim istediğimiz o finalde şampiyon olarak çıkmak. Özlenen şampiyonluğu Malatya’ya getirmek istiyoruz" diye konuştu.

YILMAZ: "STATÜ BİZİM İÇİN AVANTAJ"

Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz ise, Giresunspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Şampiyonunda dahil olmak üzere, Play-off’a gidecek takımı da bu maç belirleyecek. Biz çıkıp işimizi yapacağız. Ben bu hafta cezalıyım. Zaten forma şansı bulamayacağım. Arkadaşlarım her maça hangi ciddiyetle çıkıyorlarsa, bu maça da öyle çıkacaklardır. Kul hakkına girmek istemiyoruz. Bizler birilerinin hakkına vesile olmak istemiyoruz. Çıkıp futbolumuzu oynayalım, sonrasında Perşembe gününü bekleyeceğiz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Play-off'tan bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Biz takım olarak üst lige çıkmaya inandık. Ciddi anlamda inançlıyız. Bir umut adına değil. Rakip kim olursa olsun, bizim çekineceğimiz bir şey yok. Bence onlar bizi istemesin. Biz hepsini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Statünün kendileri için avantaj olduğunu dile getiren Yılmaz, "Statü değişti. Bu bizim için bir avantaj. Telafisi olan maçlar yapacağız. Bir maç kötü gününde olabilir. En azından telafisi olur bizim için. Seyirci ile buluşacağız. 2 haftadır yoksunuz. Seyirci bizim için büyük bir güç haline geldi. Takımlarda gördü. Hatayspor taraftarına bile bizim taraftarı örnek gösteriyorlar. Bu gücü de kullanıp ilk maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız