SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off'a Odaklanmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:34:52
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor, Kırklarelispor'u 3-1 yendiği maçtan sonra teknik adamlar ve YMS başkanı Erkan Mumcu birer değerlendirme yaptılar.

TEKNİK ADAMLAR..

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan (fotoğrafta, soldaki), Kırklarelispor karşısında takımın iyi bir mücadele ortaya koyduğunu kaydederek, “Malatya’da taraftarımızın karşısında oynadığımız son maçtı. Hem sonuç hem de futbol olarak taraftarlarımızı memnun etmek istiyorduk. Aşırı sıcağa rağmen futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Özellikle ilk yarıda atak yönünden çok etkiliydik. İkinci yarıda da zaman zaman iyi işler oldu ama havanın sıcak olması her iki takıma da çok fazla izin vermedi. Ama genel anlamda futbolcularımızın ortaya koydukları mücadele, oyun disiplini play off yolunda önemli bir deneyim oldu” dedi.

Tecrübeli teknik adam, takım olarak play off’a hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: 

“Yeni Malatyaspor ve Malatya şehri olarak güzel bir futbol yılı yaşamak istiyoruz. Tabi bunun yolu da play off’tan geçiyor. Play off’larda Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Bu anlamda futbolcularıma çok güveniyorum. İnşallah hepimiz mutlu bir son yaşarız.”

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem ise, kısıtlı bütçelerle kurulan bir takım olmalarına rağmen ligde bütün takımlara karşı iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “İyi bir takım olduğumuzu göstermek adına buraya geldik. Üst sıralardaki takımlara karşı her zaman iyi sonuçlar almıştık. Futbol şehri olan Malatya’ya da iyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyorduk. Oyuna da iyi başladık. Her şey yolunda giderken, kritik ve ofsayt kokan bir pozisyonda gol yedik. Golden sonra demoralize olduk. Toparlanmaya çalıştık ama 2-0 oldu. Oyunun hakkı bu olmamalıydı. Sezon başından beri tek düşüncemiz iyi futbol oynamak. Bunu da başardık” diye konuştu.

Erdem, Yeni Malatyaspor’a play off sürecinde başarılar dileyerek, “Malatya futbol şehri. İnşallah Yeni Malatyaspor başarılı olur. Şehriyle, futbol kültürü ve camiasıyla bunu hak ediyorlar” ifadesini kullandı.

"PLAY OFF'A ODAKLANMAMIZ LAZIM.."

Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Ertan Mumcu, Play-off’ta mücadele edecek takımların büyük oranda şekillendiğini ifade ederek, “Şehir olarak artık Play-off’a odaklanmalıyız” dedi. 

Yeni Malatyaspor-Kırklarelispor maçı sonrası stat çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kırklarelispor maçında 3 golle alınan 3 puanın takımın moral ve motivasyonu açısından önemli olduğunu söyledi.

Play-off’a kalan takımların büyük oranda şekillendiğini ifade eden Mumcu, “Play-off’ta 3-4 tane şehir takımı mücadele edecek. Henüz tarih ve yer belli olmadı. Hep birlikte dua edip, Play-off müsabakalarına gideceğiz. Önemli 3 maç var. İnşallah ilk maçımızı kazanırsak, gerisi de gelecektir. Şehir olarak her şeyimizi ortaya koymamız gerekiyor. Artık şehir olarak Play-off’a odaklanmamız lazım” diye konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız