SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off'ta 2. Finalist Pazarspor

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:42:24
Play-Off'ta 2. Finalist Pazarspor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılmakta olan 3. Lig Play-Off 1. grubunda normal ve uzatma süresi 1-1 biten maçta penaltılarla Fatih Karagümrükspor'u 5-4 yenen Pazarspor, Tekirova Belediyespor'un ardından ikinci finalist oldu. Karşılaşmayı Rize'den gelen Pazarspor taraftarları ile İstanbul'dan gelen Karagümrük taraftarları da izledi. Başkanlığını Malatyalı Cengiz Günaydın'ın yaptığı Karagümrük takımını, Malatyalı taraftarlar da destekledi.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Sinan Cem İyihuylu, Ahmet Ayaz, Turgut Evran, 4. hakem Murat Orhan,

PAZARSPOR: Fethi, Onur, Aykut, Şemsettin, Erdinç, Ali Osman (Dk.118 Ali Köse), Levent (Drk.62 Osman), Ramazan, Feyyaz, Evren, Hacı Şükrü (Dk.56 Mustafa),

FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.: Hüseyin Volkan, Arif, Halil (Dk.75 Selahattin), Caner (Dk.69 Ömer Can), İbrahim, Cihan, Anıl, Ahmet, Yemen (Dk.59 Çağlar), Mehmet, Gökhan,

GOLLER: Dk. 18 Levent (Pazarspor), Dk. 82 Gökhan (Karagümrük)

SARI KARTLAR: Hacı Şükrü, Levent, Ramazan, Şemsettin (Pazarspor), Halil, Anıl, Mehmet, Selahattin (Karagümrükspor)

18. dakikada gelişen Pazarspor atağında Levent ceza sahası dışından kullandığı serbest atışta topu kalecinin sağından filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi: 1-0

82. dakikada Karagümrük beraberliği sağladı. Gökhan ceza sahası dışından topa sert vurdu ve golü attı:1-1

Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sonuçlanınca, 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynandı.

Takımlar uzatmada da eşitliği bozamayınca, penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Pazarspor finale yükselen ikinci takım oldu.

FİNAL PAZAR GÜNÜ..

3. Lig Play-Off Malatya grubunda final maçı, 19 Mayıs Pazar günü İnönü Stadı'nda Tekirova Belediyespor ile Pazarspor arasında oynanacak. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Bu maçı kazanan takım 2. Lige yükselecek.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız