SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off'ta Hayal Kırıklığı

0
Güncellendi - 2017-02-26 18:00:49
Play-Off'ta Hayal Kırıklığı
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grubu ikinci sırada tamamlayarak, Play-Off grubuna kalan Malatya Büyükşehir Belediyespor, Play-Off D Grubu’nda üçüncü maçını da kaybetti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, Play-Off’ta üçüncü maçını deplasmanda Konya Selçuklu Belediyespor ile oynadı.

Konya Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Mesut Çınar-Ece Açıkgöz hakem ikilisi yönetti.

Müsabakaya iyi başlayan Selçuklu Belediyespor, dış atışlarda iyi bir yüzdeyle oynadığı ilk çeyreği 23-9 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte de hücumda etkili olan Selçuklu Belediyespor, ikinci çeyreği 33-14 üstün tamamladı ve soyunma odasına 56-23 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte toparlanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, periyodu 27-13 önde tamamladı ve durumu 69-41’e getirdi. Son çeyrekte iki takımda karşılıklı sayılar üretti. Selçuklu Belediyespor, son çeyreği 17-16 önde tamamlarken, müsabakayı 86-66 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • liyakat (7 yıl önce)
    liyakat diyoruz ya işte liyakat olmazsa olmaz.
    0
    0
    Yanıtla