SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off'ta İlk Finalist Tekirova

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:41:38
Play-Off'ta İlk Finalist Tekirova
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki 3. Lig play-off maçlarının ilkinde İstanbulspor ve Tekirova Belediyespor İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Tekirova Belediyespor, Pazar günkü finale adını yazdıran ilk takım oldu.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Ali Şükrü Beldüş, Uğur Baş, Abdullah Bora Özkara, 4. hakem Taner Ağıç,

İSTANBULSPOR A.Ş.: Efe Baş, Tayfun (Dk.74 Yasin), Müslüm, Tolga (Dk.60 İlyas), Eren Şen, Emre, Yiğit (Dk.55 Aytaç), Ali, Efe Berker, Feyyaz, Doğukan,

TEKİROVA BELEDİYESPOR: Hüseyin Daş, Yusuf Onur, İsmail, Gökhan Korkmaz (Dk.79 Onur Karaman), Mustafa Özkaya, Gökhan, Mustafa, Osman, Celal, Uğur (Dk..71 Mustafa Acar), Devrim (Dk.80 Mehmet)

GOLLER: Gökhan Korkmaz (dk. 50, 56 ve 75), Uğur (dk. 52) (Tekirova Belediyespor), Ali (dk. 85) (İstanbulspor)

SARI KARTLAR: Eren, Feyyaz (İstanbulspor), Celal Çelebi, Mustafa Acar (Tekirova Belediyespor)

4-1'lik galibiyet alan Tekirova Belediyespor, 3. lig play-offta finale yükselen ilk takım oldu.

İKİNCİ MAÇ PERŞEMBE GÜNÜ..

3. Lig Play-Off'ta, ikinci finalist 16 Mayıs Perşembe günü İnönü Stadı'nda Pazarspor- Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak maçta belirlenecek. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Bu maçı kazanan takım, ikinci finalist olarak Tekirova Belediyespor'un rakibi olacak.

Final maçı, 19 Mayıs Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanacak ve 16.00'da başlayacak.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız