SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off'ta İnönü Üniversitesi 'Şampiyon Gibi'

0
Güncellendi - 2016-04-04 03:06:13
Play-Off'ta İnönü Üniversitesi 'Şampiyon Gibi'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-Off Grubu'nda ikinci hafta karşılaşmaları oynandı. Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmalar büyük heyecana sahne oldu.

Play-Off Grubu'nda günün ilk maçı, ilk karşılaşmalarını kaybeden 1966 Malatya Gençlik ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor arasında oynandı. Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 1966 Malatya Gençlik takımını 6-1 yenerek, Play-Off Grubu'nda ilk galibiyetini aldı.

Günün sonucu en merakla beklenen karşılaşmasında ise İnönü Üniversitesispor ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynandı.

Baştan sona oyunda üstün taraf olan İnönü Üniversitesispor, mücadeleyi 3-0 kazandı ve puanını 6'ya çıkararak, son hafta  öncesi büyük avantaj elde etti.

ÜNİVERSİTE ŞAMPİYON GİBİ..

Play-Off'un son haftasında 6 puanlı İnönü Üniversitesi'nin rakibine yenilmesi, Doğanşehir'in yenmesi ve puanını 6'ya çıkarması halinde üniversite ekibi, Doğanşehir'le oynadığı maçı kazanmış olması nedeniyle şampiyonluğunu ilan edecek.

Ancak, Doğanşehir'in çok az da olsa, şampiyonluk şansı bulunuyor. O da, Doğanşehir'in rakibini yenmesi, üniversitenin maçının ise bir nedenle yarım kalması ve haksız görülmesi halindeki hükmen mağlubiyetine bağlı. Çünkü hükmen mağlubiyet söz konusu olduğunda, puan eşitliği halinde ikili averaj söz konusu olmuyor, ceza aleyhte değerlendiriliyor.

SON HAFTA MAÇLARI 10 NİSAN'DA..

1.Amatör Futbol Büyükler Ligi'nde Play-Off 3. maçları 10 Nisan'da oynanacak.

10 Nisan Pazar (saatler daha sonra belirlenecek)

Yeşiltepe 2 nolu saha

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Doğanşehir Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

1966 Malatya Gençlik Spor-İnönü Üniversitesispor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • DOĞANŞEHİRLİ (8 yıl önce)
    YOK YOK ŞAMPİYON GİBİSİ FAZLA BU HAKEMLER OLDUĞU SÜRECE SIKINTI YOK SEN İLÇE TAKIMI DİYE KAZANMAMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ YAP DAKİKA 3-5 AL SANA KIRMIZI KART İLK YARI 10 KİŞİ OLMANA RAĞMEN BAŞA BAŞ OYNA İKİNCİ YARI BİR GOL YE ONDAN SONRA DİRENEN İLÇE TAKIMI OLAMAZ AL SANA BİR KIRMIZI KART DAHA 2-0 OLMADI BİR KIRMIZI KART DAHA 3-0 SORUYORUM HAKEME SEN FAUL VERDİKTEN SONRA FAULE MARUZ KALAN FUTBOLCUYA NİYE KIRMIZI KART VERİRSİN MAÇ YENİ BAŞLAMIŞ KALECİYE NEDEN KIRMIZI KART VERİRSİN SARI KART VER TAKIMLARIN KADERİ İLE OYNAMA SONRADAN ORTAYA ÇIKIYOR YAN HAKEM ÜNİVERSİTE ÇALIŞANI ORTA HAKEMİN ÜNİVERSİTE İLE BAĞLANTISI VAR ONLARDA HAKLI BÜYÜK TAKIM OLMAK BÖYLE BİR ŞEY AMA SONU NE OLUR ALLAH BİLİR BENİM ANLAMADIĞIM BU KADAR İYİ OLDUĞU SÖYLENEN ÜNİVERSİTE TAKIMININ NEDEN ÜNİVERSİTELER ARASINDA FUTBOL DA ADI YOK O DA AYRI BİR DURUM DEMEK Kİ ORADA YANDAŞ HAKEM BULAMIYORLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan karabıyık (8 yıl önce)
    farklı maçlardan bahsediyoruz galiba.... merkez kulüplerini bu kadar kollamak yazıklar olsun... d.şehir malatyanın bir parçası bir ilçesi sonuçta.... hakemden niye hiç bahsetmiorsnuz
    0
    0
    Yanıtla