SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off’ta Mücadele Edecekler

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:58:03
Play-Off’ta Mücadele Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

ÜNİLİG Üniversiteler Arası Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası C Grubu’nda mücadele eden İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, grubunda 8’de 8 yaparak, Play-off’ta mücadele etme hakkını elde etti.

ÜNİLİG Üniversiteler Arası Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda grup müsabakaları sona erdi. 8 hafta süren lig sonunda, C Grubu’nda mücadele eden İnönü Üniversitesi 8’de 8 yaptı. 6 Grubun yer aldığı voleybol şampiyonasında en çok puan toplayan İnönü Üniversitesi, en iyi 6 takım arasına girerek, Play-off’ta mücadele etme hakkını kazandı.

İnönü Üniversitesi grubun son maçında İnönü Üniversitesi Spor Salonu’nda Diyarbakır Dicle Üniversitesi ile karşılaştı. Müsabaka karşılıklı sayılarla başlarken, ilk setin sonunda gülen taraf 26-24 ile İnönü Üniversitesi oldu. Müsabakanın ikinci seti de, ilk set gibi çekişmeli geçti. Karşılıklı sayıların üretildiği ikinci sette, İnönü Üniversitesi rakibinin hücumlarını iyi karşıladı ve seti 25-20 kazandı. Son sette de rakibine şans tanımayan İnönü Üniversitesi, seti 25-20 önde tamamlayarak, maçı 3-0 kazandı.

İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Kafkas, sezon boyunca çok iyi bir performans sergilediklerini ifade ederek, ortaya koydukları mücadeleyle grupta 8’de 8 yaptıklarını söyledi.

Kafkas, grupta namaglup lider olduklarını anımsatarak, “Grup’ta bütün maçlarımızı kazanıp, Play-off’ta mücadele etme hakkını elde ettik. Artık önümüzde Türkiye finalleri var. Sporcularımızla birlikte Türkiye finallerine de en iyi şekilde hazırlanıp, şampiyonluğu elde etmek istiyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü Okutman Selçuk Erhan ise grup müsabakalarında ortaya koydukları performansı Türkiye finallerinde de göstermek istediklerini belirtti.

Erhan, iyi bir antrenman döneminin ardından grup müsabakalarında üstün bir başarı elde ettiklerini dile getirerek, 6 grup arasında en çok puan toplayan takım olduklarını anımsattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız