SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off'ta Son Maçlar Oynanacak

0
Güncellendi - 2019-04-21 17:32:24
Play-Off'ta Son Maçlar Oynanacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-off grubunda son hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak ve şampiyon belli olacak.

Malatya İdmanyurdu, Arguvan Belediyespor, Darendespor, Hekimhan Girmana Belediyespor, Sanayispor ve Battalgazi Belediyespor’un yer aldığı Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-off grubunda şampiyon bu hafta belli olacak.

Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Arguvan Belediyespor ile şuana kadar Play-off’ta oynadığı bütün karşılaşması kazanan ve bir maçı eksik olan Malatya İdmanyurdu, Pazar günü Yeşiltepe 1 nolu sahada 12.00’da karşı karşıya gelecek. Yarıda kalan maçla ilgili Darendespor’un hükmen yenik sayılması durumunda 3 puan alacak olan Malatya İdmanyurdu ile Arguvan Belediyespor bir anlamda şampiyonluk maçına çıkmış olacak. Mücadeleden galibiyetle ayrılacak olan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Şampiyon olan takım, Yeşilyurt Belediyespor’un şampiyonluğunu ilan edip, 3.Lig’e yükselmesi halinde direkt olarak Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükselecek.

Play-off grubunda son hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

12.00 Arguvan Belediyespor-Malatya İdmanyurdu/Ata Yıldırım-Harun Reşit Güngör-Abdullah Özcan

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.00 Sanayispor-Battalgazi Belediyespor/Berke Eren Ayhan-Atakan Zafer Polat-Samet Öz

Yeşiltepe 3 nolu saha

15.00 Darendespor-Hekimhan Girmana Belediyespor/Burak Canpolat-Özcan Şimşek-Hakan Adıyaman.

Malatya İdmanyurdu ise dördüncü haftada Yeşiltepe’de oynanan ve 1-0 üstünlüğüyle devam ederken 55.dakika yarıda kalan Darendespor karşılaşmasıyla ilgili verilecek kararı bekliyor. Bir maçı eksik olan sarı lacivertliler, 3 karşılaşmada 9 puan topladı ve eksik maçına rağmen ikinci sırada yer alıyor.

Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Arguvan Belediyespor ile şuana kadar Play-off’ta oynadığı bütün karşılaşması kazanan ve bir maçı eksik olan Malatya İdmanyurdu, Pazar günü Yeşiltepe 1 nolu sahada 12.00’da karşı karşıya gelecek. Yarıda kalan maçla ilgili Darendespor’un hükmen yenik sayılması durumunda 3 puan alacak olan Malatya İdmanyurdu ile Arguvan Belediyespor bir anlamda şampiyonluk maçına çıkmış olacak. Mücadeleden galibiyetle ayrılacak olan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

Play-Off grubunda son puan durumu şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız