SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Play-Off'ta Sürpriz Finalistler

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:09
Play-Off'ta Sürpriz Finalistler
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Play-Off Yarı final müsabakaları sona erdi. Finale yükselen 1461 Trabzonspor ve İnegölspor 25 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Final Alanya’da Oba Stadyumunda oynanacak.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grup’ta Play-Off’a kalmayı başaran 8 takım, çift maç üzerinden karşı karşıya gelmişti. 2014-15 Sezonunu 4’ncü sırada bitiren 1461 Trabzonspor, Play-Off’a kalmayı başarmıştı. Play- Off çeyrek final ve yarı finalinde Ümraniyespor ve Pendikspor’u eleyen 1461 Trabzonspor, Play-Off finaline adını yazdırmayı başardı. 2014-15 sezonunu Kırmızı grupta 4’ncü sırada tamamlayan İnegölspor, Play-Off’a kalmayı başarmıştı. Play-Off çeyrek final ve Yarı finalinde Hatayspor ve Bandırmaspor’u eleyen İnegölspor, finale adını yazdıran bir diğer takım oldu.

Kazananın bir üst lig olan PTT 1.Ligine yükseleceği maç Alanya Oba Stadyumunda oynanacak. 25 Mayıs Pazartesi günü Alanya Oba Stadyumunda karşı karşıya gelecek takım, eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Kazanan takım Yeni Malatyaspor ve Göztepespor’un ardından PTT 1.Ligine direk çıkacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız