SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off'ta Tecrübeliyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:57
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un genel kaptanı Çetin Aydoğan, Play-off'ta başarılı olup, zafere ulaşmak istediklerini söyledi. 

Aydoğan, Kartalspor karşısında aldıkları beraberlikle Play-off'u garantilediklerini hatırlatarak, "Kartalspor maçı öncesi grubumuzda önemli 3 müsabaka vardı. Bizim için önemli bir Kartaspor maçı vardı. Zor bir karşılaşma oldu. Kaybetseydik Play-off şansımız riske giriyordu. Son dakikalarda Göztepe - Pendikspor maçından gelen habere göre son 15-20 dakikayı rahat oynadık. Tabi bizim için önemli olan Play-off sürecini garanti altına almaktı. İyi bir sonuç elde ettik. Grupta 4. ya da 5. olmamız bu hafta oynayacak karşılaşmalardan sonra netleşecek. Giresunspor şampiyon olursa biz Hatayspor ile karşılaşacağız. İlk maçımız da muhtemelen Malatya’da olacak. Bütün dikkatimizi şu anda Play-off’a yoğunlaştırdık. Sporcu arkadaşlar bugün toparlanacaklar. Cafer Hocamız bu hafta izini biraz fazla verdi. İnşallah Play-off sürecini en iyi şekilde geçirip, istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.

"PLAY-OFF'TA TECRÜBELİYİZ"

Play-off'ta tecrübeli bir takım olduklarını dile getiren Aydoğan, "Eskiden bir şehirde toplu maçlar oynanıyordu. Şimdi içeride ve dışarıda çift maç üzerinden yapacağız. Grubumuzda 2. ve 5. takım karşılaşacak. 3. ile de 4. karşılaşacak. Bunlar tamamen iki takım arasında alınan netice doğrultusunda sonuçlanacak. Sonra galip gelen takım birbirleri ile oynayacak. Sonra da diğer gruptan gelen takım ile tarafsız sahada final maçı oynayacak. Play-off sürecinde tecrübeli olmak gerekmiyor. Bizim Play-off süreçlerinde kaldığımız takımla, şimdiki takım çok tecrübeli. Daha dinamizmi olan bir takım. Bizim oynayacağımız takımlarla ikili averajımız iyi. Hatayspor hariç. Göztepe’den 2 maçta 4 puan almışız. Pendikspor’dan 4 puan almışız. Kartaspor’la iki maç berabere bitti. Bir tek Hatayspor’dan 3 puan almışız. Kartalspor ile de Play-off’u garantiledik diye oyuna fazla yüklenmedik" şeklinde konuştu.

"CAMİA OLARAK BÜTÜNLEŞİP, ZAFERE ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Aydoğan, camia olarak bütünleşip, zafere ulaşmak istediklerini vurgulayarak, şunları söyledi: 

"Cafer Hoca ile 7 maç yaptık. 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Çıkışta olan bir ekibiz. Biz Tarsus İdman Yurdu’nu yensek belki de Giresun’a şampiyonluk maçına gidecektik. Bizimle birlikte Göztepe de çıkışta olan bir takım. Hatayspor düşüşe geçti. Yeni Malatyaspor, Pendik ve Kartalspor’dan daha kaliteli bir takım. Bu tecrübemizi şehir ve camia olarak bütünleşirsek, zafere ulaşan takım biz oluruz. Biz kalitemizle ve tecrübemizle bu gruptan çıkarız. Final maçını oynayacağımıza da canı yürekten inanıyorum. Final maçından da inşallah bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Zaten çıkamazsak bizim için bir başarısızlıktır. Giresunspor bu grupta bizden az bir maliyetle, şampiyonluğa oynuyor. Göztepe bizden fazla maliyet harcadı. Hatayspor da fazla maliyet harcadı. Ama bizim bu sene şampiyonluğu son maça kadar kovalamamız gerekiyordu. Bizim için hayırlısı böyleymiş. İnşallah Play-off sürecinde bir üst lige çıkarız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız