SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off'u ve Şampiyonluğu İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-07 00:58:15
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, bu sezon Play-Off potasında yer alıp, Süper Lige çıkmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Her şeyden evvel iyi başlamak bizim açımızdan önemliydi. Ne olursa olsun puanları kazanmamız gerekiyordu. Bunu da yaptık ama üzerine koymamız gerekiyor. O yüzden alınan iki galibiyeti abartmamamız gerekiyor. Oynadığımız iki maçı geride bıraktık ve Denizlispor maçına yoğunlaştık” diye konuştu.

Buz, milli takım arasında takıma izin verdiklerini anımsatarak, izin sonrası çift antrenmanla Denizlispor karşılaşmasına hazırlandıklarını belirtti.

Denizli deplasmanına 3 puan parolasıyla gideceklerini aktaran Buz, zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşısında alınan galibiyetlerin küçümsenmemesi gerektiğine değinen tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

“Maç yaptığımız takımları küçümsememek gerekiyor. Önümüzdeki müsabakalarda bu takımları göreceksiniz. Samsunspor takımı da çok kötü bir takım değil, futbolda gerçekler önemlidir. O yüzden maçlara iyi konsantre olmamız gerekiyor.”

Denizlispor’un geçen sezonla mukayese edilemeyeceğini kaydeden Buz, Ege temsilcisinin iyi bir kadroya sahip olduğunu dile getirdi.

Buz, Denizlispor’da giden futbolcuların yerine iyi futbolcuların alındığını ifade ederek, “Forvet, orta saha ve kanatlarına baktığımızda kaliteli oyuncuları var. İyi bir oyuncu kadrosuna sahipler. Ama biz öncelikle kendimize bakacağız. Ne olursa olsun iyi bir futbolla, deplasmanda 3 puanı almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yönetimle istişare içerisinde iyi bir kadro kurduklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, kadroda enteresan futbolcuların bulunduğunu belirtti.

Buz, göze hoş gelen futbol oynayan futbolcuların takımda yer aldığına dikkat çekerek, “Bu lig, mücadeleci bir lig. Tabi takımsal anlamda iyi oynamamız gerekiyor. Geçen sene hedef ligde kalmaktı. O hedefin üzerine çıktık ve neredeyse Play-Off’u yakalıyorduk. Bu sezon kesinlikle Play-Off’u yakalamak istiyoruz. Tabi bunun da üzerine çıkıp, şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Hocam, play off'u isteme şampiyonluğu iste çünki Malatya defalarca play off'a kaldı ama çıkamadı.
    0
    0
    Yanıtla