SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Play-Off'u Zorlayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:56
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım ikinci kaptanı ve kalecisi Vedat Kapurtu, iyi bir takım olduklarını belirterek, "İyi günde, kötü günde sonuna kadar mücadelemizi veriyoruz" dedi.

Ligde geride kalan 5 haftada zorlu maçlar oynadıklarını ifade eden başarılı eldiven, 5 maçta 4 galibiyet aldıklarını anımsattı.

Kapurtu, Adana Demirspor karşısında sahalarında şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Sahamızda 5 mağlubiyetimiz var. 13 gol yemişiz. Deplasmanda ise ligin lideri durumundayız. İnşallah deplasmandaki bu oyunumuzu içeride de oynayıp, kalan 2 maçta da istediğimiz sonuçları almak istiyoruz" dedi. 

"Play-Off'u zorlayacağız"

Ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamlamak istediklerini dile getiren tecrübeli kaleci, "Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızda istediğimiz sonuçları alıp, ilk yarıyı iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz. İkinci yarı için yine kısa bir hazırlık dönemimiz olacak. İkinci yarı için aramıza katılan arkadaşlarımız olur yad almaz o bizim konumuz değil ama yapılacak takviyelerle de ikinci yarı Play-Off'u zorlayacağız" diye konuştu.

Başarılı eldiven, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğunu kaydederek, "Play-Off'a kalacak güçteyiz. Önümüzde Samsunspor maçı var. Taraftarlarımızın her maçta olduğu gibi bu maçta da bizleri desteklemelerini istiyoruz. 90 dakika boyunca bizleri desteklesinler. İnşallah Samsunspor maçında içerideki kötü gidişatımızı durduracağız. Samsunspor karşılaşmasını kazanıp, ondan sonraki maçımızı düşünmeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

"Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz"

Kapurtu, kan değişikliğinin her zaman takımlara farklı yansıdığına dikkat çekerek, İrfan Buz'un takımın başına geçmesinin kendilerinde inanılmaz bir değişim yaşattığını belirtti.

'Biz gerçekten bir takımız' ifadesini kullanan Kapurtu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bir takımız. İyi günde, kötü günde sonuna kadar mücadelemizi veriyoruz. Bu mücadelemizi de sonuna kadar vereceğiz. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mücadele ediyorlar. Özellikle deplasmanda inanılmaz mücadele ediyoruz. İstediğimiz puanları da alıyoruz. Bu anlamda hocamız bize pozitif bir katkı sağladı. Bununda farkını sahada görüyoruz." 

"İç sahadaki sıkıntıyı biz de çözemedik"

Tecrübeli kaleci, iç sahada istedikleri oyunu oynamadıkları öz eleştirinde bulunarak, zeminin iyi futbol oynamalarına müsaade etmediğini söyledi.

Kapurtu, İzmir'de Altınordu ve Karşıyaka ile karşılaştıklarını ve iyi bir sahada maç yaptıklarını belirterek, "İzmir'de halı gibi sahada maç oynadık. Bu maçlarda iyide futbol oynadık. Gerçi rakipte aynı sahada oynuyor. Ama iç sahadaki sıkıntıyı bizde çözebilmiş değiliz. İç sahada çok gol yiyoruz. Deplasmanda biraz daha defansif futbol oynayıp, rakibi durdurup, ondan sonra kontra ataklarla golü buluyoruz. Birde deplasmanda golü erken bulduğumuzda rakip üzerimize geliyor ve daha rahat bir oyun sergiliyoruz. Bu oyunumuzu iç sahaya pek yansıtamıyoruz ama bundan sonraki maçlarda inşallah bunu yansıtıp, Samsunspor maçıyla tekrar iyi bir başlangıç yaparız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız