SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PMYO Basını Hezimete Uğrattı

A- A+ PAYLAŞ

Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla basın mensupları ile Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri dostluk maçı oynadı.

Polis Meslek Yüksekokulu Sahası'nda oynanan karşılaşmayı; İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, PMYO Okul Müdürü İbrahim Azcan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ile çok sayıda basın mensubu ve emniyet mensubu izledi.

Karşılaşma öncesinde bir açıklama yapan, PMYO Okul Müdürü İbrahim Azcan, "Basın bizim için çok önemli bir kurum. Bizim haberlerimizi kamuoyuyla paylaşan bir kurum. Dolaysısıyla polis bayramı çerçevesinde basın mensuplarımızla bir dostluk maçı oynamayı uygun gördük" dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, "Polis ve basın mensupları aynı görevi yapıyor. Bu insanın, bu devletin mutluluğu ve güzelliği çaba harcıyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından karşılaşma başladı. Basın mensupları karşılaşmaya hızlı başlarken, mücadelenin başında 1-0 öne geçti. Müsabakada golü erken bulan basın mensupları, devamını getiremedi. Oyunda üstünlüğü kuran PMYO, ilk yarıda rakibine atak şansı tanımazken, 3 gol bularak, devreye 3-1 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında başlayan yağmurla beraber gollerde sağanak oldu. PMYO, karşısında direnci kırılan basın mensupları karşısında üstünlüğü elden bırakmayarak 5 gol daha buldu. Mücadele PMYO'nun 8-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Dostluk karşılaşması sonrası İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, basın mensuplarına ikincilik kupasını takdim etti. PMYO'ya birincilik kupasını ise, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız